Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Colin McRae Rally 3

2015.04.20. 10:00 Játék50

Ez is egy olyan játék, amit nem lehet mai darabnak nevezni, ennek ellenére még most is élvezhető. A megjelenésekor hatalmasat durrant, teljesen más volt, mint az elődei.

Colin McRae Rally 3

Ebben a játékban, mi magunk vagyunk Colin, aki éppen aláírt a Ford Rally Sport Team-mel egy hároméves szerződést. Évente hat futamon vehetünk részt, amiket nem lenne baj, ha sikerülne megnyerni. Persze az elején még elsősorban a tapasztalatszerzés a fő szempont. A Colin McRae Rally 3 már nem olyan típusú játék, amiben csak a gázt kell nyomni, hanem egyéb dolgok is történnek. A futamok előtt egy, az adott pályára felkészített autót kapunk, amit a saját tapasztalataink alapján lehet tovább finomítani.

A felkészítő teszt, a verseny előtti napon van és egy erre a célra lezárt útszakaszon lehet elvégezni, ugyan úgy, mint, ahogy az a valóságban is lezajlik. A rali alatt, a navigátorunk, Nicky Grist, minden teljesítendő szakaszról plusz információkat ad nekünk. Amikor az autóval szervizpontba hajtunk, akkor a szerelők körbeveszik a kocsit és a mérnök utasításai szerint állnak neki a javításnak, beállításoknak. Ezáltal bepillantást kaphatunk, egy élcsapat futam közbeni életébe.

A teljes írást az autós játékok oldalunkon találod meg, az alábbi linken: Colin McRae Rally 3

komment

Címkék: autós játék versenyzős játék Játékismertető Colin McRae Rally 3 ralis játék kocsis játékok

süti beállítások módosítása