Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

A 7 legjobb szimulátorjáték PC-re

2014.05.16. 07:00 Játék50

Sorra veszek néhány szimulátor játékot, amik PC-n elérhetőek és amik valósághű élményt nyújtanak különböző területeken.

trainsim-3.jpgTrain Simulator 2014

A vasút az egyik legbonyolultabb közlekedési rendszer a világon. Ezt hozza be a szobánkba a Train Simulator 2014, amiben nagy felbontású képeket és rengeteg vonatot találunk. Autentikus élményben lehet részünk, ami bemutat olyan vasúti útvonalakat, amiket a valóságban is megtalálhatunk, széles választékban. Ilyen a londoni Faversham High Speed, Donner Pass és a Hamburg-Hannover. Támogatja a Steam Workshop lehetőségeit, ezáltal mi is tervezhetünk saját vonalakat, amiket meg is oszthatunk a többiekkel.

Vezethetünk személy és tehervonatokat egyaránt a szimulátorban, számos kihívásban. Több és új mozdonyok is szerepelnek a repertoárban.

Trailer

  

suregonsim-3.jpgSurgeon Simulator 2013

Aki szeretett volna orvos lenni, de nem tudta az álmát megvalósítani, ma, nekik való ez a játék. Ez a játék a Sebész szimulátor 2013, ebben megmenthetjük a betegek életét. Összetört csontok, beteg belsőszervek és egyéb gyomort felkavaró dolgokkal találkozhatunk a játékban.

Akik erre az élményre vágynak, azoknak feltétlenül ajánlott.

Trailer

 

eutrucksim-1.jpgEuro Truck Simulator 2.

Ha az igazihoz nagyon hasonló élményre vágyik, eg hatalmas kamion volánja mögött, akkor az Euro Truck Simulator 2 játék a jó választás. 60 európai helyszínen fuvarozhatunk, igen valósághű körülmények közepette. A játékmenet nem gyors, de mit is várunk egy szimulátortól? Európában furikázhatunk, mint Belgiumban, Németországban, Lengyelországban és nem utolsó sorban Magyarországon is.

Igazán érdekes és izgalmas játék mindazok részére, akik kedvelik a kamionok világát. A játék demója ingyenesen letölthető innen: www.eurotrucksimulator2.com/download_ets2.php

Trailer

 

xplain-3.jpgX-Plane 10

Nem tartják számon a játékok között, de ez egy mérnöki eszköz. Pontosan szimulálja a tájat, és nagyon realisztikus a repülőgép irányítása és nem utolsó sorban a viselkedése. Letöltéskor egy korlátozott verziót kapunk, viszont rengeteg, több mint 1400 repülőből tudunk választani online, amit le lehet tölteni a programhoz. Az egyik érdekessége ennek a szimulátornak, hogy tervezhetünk benne saját repülőgépet is, amit ki is lehet próbálni. A környezet és az időjárási viszontagságai is jól vannak benne modellezve, mindezt valós időben.

Trailer

 

 

arma-1.jpg

Arma 3

Az Arma 2-ben egy komoly harc szimulátort kaptunk. Az új részben új tartalommal és szebb grafikával találkozhatunk. Egy Földközi-tengeri szigeten történnek az akciók, amiben egy és többjátékos módban is részt vehetünk. 20 -féle küldetésben vehetünk részt, a szárazföldön, levegőben és vízen, valamint 40 -féle fegyvert használhatunk. Ugyan úgy, mint az elődje, ez is lehetővé teszi, hogy saját küldetéseket szerkesszünk, ezáltal a lehetőségek száma szinte végtelen.

Trailer

 

 

mfs-1.jpgMicrosoft Flight Simulator X

Nem a legújabb szimulátor, de érdemes kipróbálni. A 2006-ban indított játékot folyamatosan frissítik és fejlesztik. Rengeteg repülőgéptípus, sok város és több mint 24000 repülőteret ismerhetünk meg. Több mint nyolcvan küldetést lehet teljesíteni, szerte a világon a népszerű úti célokhoz. Az időjárásnak és az évszaknak megfelelően viselkednek a repülőgépek a felszálláskor és a landoláskor. A multiplayer módnak köszönhetően versenyezhetünk a barátainkkal, vagy ismeretlenekkel.

 

farmsim-2.jpgFarming Simulator 2013 Titanium

Elgondolkozott már azon, hogy milyen az élet vidéken, ahol az internet nem szükségszerű? A Farming Simulator 2013 Titanium egy olyan játék, amiben kipróbálhatjuk. Ebben egy modern mezőgazdaságot vezethetünk, amiben mindenféle állatott és kultúrnövényt termeszthetünk. Több mint száz mezőgazdasági gépet lehet vezetni, 2 különböző helyszínen. Lehetséges online módban is játszani, ebben az esetben kilenc másik játékossal tudunk együttműködni.

Trailer

 

Remélem ez a rövid összefoglaló segít megtalálni a kedvenc játékot, azoknak, akik szeretik a szimulációs játékokat.

Aki nem szeretne sok időt a játékokkal eltölteni, de mégis szeretne kikapcsolódni, azoknak a figyelmébe tudom ajánlani a jatek50ingyenesen.hu oldalt. Itt mindenféle kategóriában lehet érdekes és izgalmas flash játékokat találni, amit online lehet játszani és nem kell órákat a gép előtt ülni.

komment

Címkék: Euro Truck Simulator Train Simulator 2014 Suregon Simulator 2013 X-Plane 10 Arma 3 Microsoft Flight Simulator X Farming Simulator 2013

süti beállítások módosítása