Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Tony Hawk´s Pro Skater 3

2015.05.27. 10:00 Játék50

Talán ez minden idők egyik legjobb gördeszka szimulátora, az Activision jóvoltából, ami eredetileg konzolos játék volt.

Tony Hawk´s Pro Skater 3

2003-ban került a boltokba ez játék, ami a deszkások már nagyon vártak. Talán ez minden idők egyik legjobb gördeszka szimulátora, az Activision jóvoltából, ami eredetileg konzolos játék volt. Na, de nézzük a Tony Hawk´s Pro Skater 3 játékot.
Ebben, mindenki talál magának megfelelő kihívást és a sok lehetőségnek köszönhetően nem válik unalmassá. Az indítást követően több lehetőségből tudunk válogatni, Career, Single Session, Free Skate, Network Play, Create-a-skater, Tutorials.
A játékmódot követően, válasszuk ki a nekünk tetsző gördeszkát és már indulhat is a játék. Aki nem biztos magában, vagy még nem játszott a játékkal, érdemes a tutorialst választania. Ebben szabadon lehet gyakorolni, egy tengerparton. A Single Session-ben az első kihívás, egy gyártelepi környezetben van. A szép grafika és remek zene már az elején feltűnhet mindenki számára. Kétféle pályát találunk, az egyikben előre meghatározott feladatokat kell végigcsinálni. A pálya hatfelé van osztva és mindenhol kilenc feladatot kell végrehajtani. Három szakaszon, egy előre meghatározott pontot kell elérni, majd a SKATE szó betűit kell összegyűjteni és egy eldugott videokazettát kell megtalálni. A hatodik szakaszon, egy előre fixált helyen, egy megadott trükköt kell bemutatni. A maradék részek a pályáktól függnek. 
A másiknál pedig egy versenyen vehetünk részt, ahol az érem begyűjtése a cél.

Olvasd végig a Tony Hawk´s Pro Skater 3 játékleírását, amit ide kattintva megtalálsz!

komment

Címkék: The Game Tony Hawk Játékismertető Tony Hawk´s Pro Skater 3 gördeszka szimulátor deszkás játék

süti beállítások módosítása