Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

ER - Vészhelyzet

2015.05.21. 10:00 Játék50

A Tv-ből jól ismert sorozat, a Vészhelyzet, alapján készült a játék, amiben találkozhatunk az ott megismert szereplőkkel.

ER - VészhelyzetA Tv-ből jól ismert sorozat, a Vészhelyzet, alapján készült a játék, amiben találkozhatunk az ott megismert szereplőkkel. Azonban nem az ismert figurákkal játszhatunk, hanem egy általunk létrehozott karakterrel. Na, de lássuk, hogy miről is szól az ER – Vészhelyzet című játék.

kórház, amiben az egész történés folyik, három részre van osztva. Első és második emelet, valamint az előtér, ahova a mentők érkeznek a betegekkel. A következő helyiségeket találjuk, amik a doktorunk rendelkezésére áll: műtők, ebédlő, játékterem, fürdőhelyiség, öltöző és társalgó.
A játék indítását követően létrehozhatjuk a karaktert, amivel játszani szeretnénk. Az doktorunk nemét, szemét, testalkatát, haját és a ruházatát is megadhatjuk kínálatból. Kezdésnek kapunk csillagokat is, amit a képességek között tudunk elosztani.
Ezt követően, pedig indulhat is a játék, amit érdemes a Tutorialal kezdeni, ha kezdők vagyunk. Ebben Carter doktor vezet minket végig a kezdeti nehézségeken.

Az ER – Vészhelyzet egy orvosszimulátor játék, ami sok mindenben hasonlít a Simsre. Három dolog befolyásolja a gyógyítói tevékenységünket a műszakok alatt. A higiénia, energia és a nyugalom. A tisztaságért két dolgot tehetünk, lezuhanyozhatunk, vagy kezet moshatunk. A zuhanyzással az érték 75%-ot emelkedik, míg a kézmosás 25%-ot javít. Ennek a csökkenése közvetlenül hatással van a munkánkra, mert ha koszosak és büdösek vagyunk, a betegek is elmennek tőlünk.

Az energiaszintet alvással tudjuk visszaállítani a kedvező szintre. Alacsony érték esetén, nem tudunk megfelelően koncentrálni, ami súlyos következményekkel járhat a betegek részéről. Amikor már a végkimerülés jeleit mutatjuk, akkor az orvostársak is tanácsolják, hogy pihenjünk egy keveset.
A nyugalom, amit nevezhetünk lelkiismeretnek is, több dologból áll össze. Ez az érték akkor kezd el csökkenni, ha fáradtak és piszkosak vagyunk, ha valakivel összerúgjuk a port, vagy egy beteg állapota romlik, a mi hibánkból.
Amire még érdemes odafigyelni, az az étkezés. Aki ezt kihagyja, annak a doktora fog szólni, hogy neki, bizony szüksége van egy kis élelemre. Ezt az ebédlőben tudjuk véghezvinni.
Érdemes még figyelni arra, hogy a kollégákkal is megfelelően ápoljuk a kapcsolatot. Ennek segítségével a filmsorozat szereplőivel is kapcsolatba kerülhetünk. Megállíthatjuk őket beszélgetni, jópofizni, persze, ha van rá idő, ami sokszor nem lesz.

Érdekel a folytatás? Itt elolvashatod: ER - Vészhelyzet

komment

Címkék: The Game orvosos játék Játékismertető ER - Vészhelyzet orvosszimulátor játék gyógyító játék

süti beállítások módosítása