Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Ideális városi egykerekű?

2014.03.08. 07:00 Játék50

ryno-motors4.jpgA Ryno motor egy igazán érdekes konstrukcióval rukkolt elő. Egykerekes motorkerékpárral, amivel az állításuk szerint nem nehezebb közlekedni, mint egy kerékpárral. Sok funkciót örökölt a hagyományos motorkerékpároktól, viszont rengeteg egyedi tulajdonsággal rendelkezik a jármű.

Kifejezetten városi közlekedéshez tervezték, könnyű, mozgékony, egyszerű vezetni, lehet használni a kerékpárutakon. A fejlesztők szerint minden tekintetben ideális városi közlekedési eszköz.

A jármű jellemzői, hogy gyakorlatilag, az egy keréknek köszönhetően, a saját tengelye körül meg lehet vele fordulni, rövidebb mint egy kerékpár. Be tudunk vele szállni a liftbe, vagy utazhatunk vele a buszon, villamoson, vonaton.

A járművet az USA-ban már meg lehet vásárolni, az ára közel 5300 $, ami valljuk be, hogy nem tartozik a legolcsóbbak közé. Éppen ezért, elég valószínű, hogy túl sok embernek nem is lesz, legalábbis itthon.

Ha szereted a motoros játékokat próbáld ki magad online:  motoros.jatek50ingyenesen.hu

komment

Címkék: motor városi közlekedés egykerekü

süti beállítások módosítása