Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

The Crew

2015.05.13. 10:00 Játék50

Az UbiSoft 2014 karácsonya előtt jelentette meg a The Crew című autós játékot. A főszereplője Alex Taylor, aki egy fiatalember Detroitból.

The CrewAz UbiSoft 2014 karácsonya előtt jelentette meg a The Crew című autós játékot. A főszereplője Alex Taylor, aki egy fiatalember Detroitból. Éjszakánként illegális autóversenyeken vesz részt, ami ugyebár törvénybe ütköző cselekedet. Egy alakalommal a testvérét a rendőrök lelövik, őt pedig elkapják. Annak érdekében, hogy ne kerüljön börtönbe, köt egy alkut a rend őreivel. Beépül a helyi bandákba és segít kézre keríteni a főnököket, akkor hamarosan új életet kezdhet, tiszta lappal.
Ezekből kiderülhet mindenki számára, hogy a játék a Need for Speed: Underground, a Test Drive Unlimited és a Halálos iramban alapjaira épít. Alex Taylor minden segítséget megkap a hatóságoktól, hogy a feladatát végezze, pénzt, tuningolt kocsikat. Detroit csak az eleje a történetnek. Ha itt végeztünk, vár ránk még jó néhány hely, ahol rendet rakhatunk. Ilyen helyeket látogathatunk meg: New York, Washington, Miami, Chicago, Dallas, New Orleans, Santa Fe, Saint Louis, Salt Lake City, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, Seattle és ezeken kívül még több kisebb helyszín is.

A folytatást itt megtalálod.

komment

Címkék: autós játék The Game The Crew Játékismertető autós MMO játék autós arcade játék Test Drive Unlimited

süti beállítások módosítása