Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Apache: Air Assault

2015.05.19. 10:00 Játék50

Olyan hírhedt helikoptereket tudunk vezetni, mint a AH-1 helikopter, UH-60 Black Hawk, Mi-35 Hind, Mi-26 Halo, A-10 Thunderbolt II, MQ-9 Reaper...

Ebben a helikopter szimulátorban, olyan hírhedt helikoptereket tudunk vezetni, mint a AH-1 helikopter, UH-60 Black Hawk, Mi-35 Hind, Mi-26 Halo, A-10 Thunderbolt II, MQ-9 Reaper, MQ-8B Fire Scout, és a legendás AH-64D Apache Longbow. Hatalmas gépágyúk, páncéltörők, rakéták, infra és termo víziós éjjellátó készülékek, lézeres megjelölő, automatikus célfelismerés, ezek a kellékei egy bevetésnek.
Apache: Air Assault
A játékban a cél, hogy a küldetéseknek megfelelő helikopterrel, mint az Egyesült Államok hadseregének pilótája, a terroristák elleni harcban vegyünk részt. Ez történhet úgy is, hogy önállóan vesszük fel a küzdelmet, de előfordulhat, hogy a földi csapatok támogatójaként harcolunk.
Kettő nehézségi szinten küzdhetünk a harci helikopterünkkel. A training módban a harci egységünk minden parancsunknak kezesbárányként fog engedelmeskedni. Ez a játékmód inkább a bemelegítést szolgálja, vagy azoknak hasznos, akik nem a gép vezetését szeretnék élvezni, hanem inkább a csatákban szeretnének elmerülni. Azok számára, akik kiszeretnék próbálni, hogy milyen nehézségeket rejt egy harci helikopter vezetése, azoknak a rendelkezésükre áll, a realistic gomb. Amikor megnyomjuk ezt az opciót, onnantól kezdve, a helikopter már nem minden esetben csinálja azt, amit szeretnénk. A valóságnak megfelelően lesz érzékeny, így már esélyes egy lezuhanás is. Ez a mód már megkívánja a folyamatos koncentrációt és odafigyelést, ellenkező esetben teljesen esélytelenek leszünk az ellenféllel szemben.

Olvasd végig a játékismertetőt a Helikopteres játékok oldalon. A cikket itt találod!

komment

Címkék: The Game helikopter szimulátor Játékismertető Apache: Air Assault harci helikopterek AH-64D Apache AH-64D Apache Longbow UH-60 Black Hawk

süti beállítások módosítása