Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Farmerama

2014.11.11. 07:00 Játék50

Élj mint hal a vízben, hagyd magad mögött a rohanós városi mindennapokat, ez a játék el fog varázsolni!

farmerama_9.jpg

Menekülj el a szennyezett városi levegőből és a rohanásból, a kosztüm és öltöny helyet ránts gumicsizmát, és fedezd fel a FARMERAMA, a Bigpoint online sikerjátékának titkait! Szívesen cserélnéd el a rohanós és stresszes városi életet egy kis kikapcsolódásra a természet közvetlen közelében? Minden növény kivirágzik a kezed alatt és imádod az összes háziállatot? Akkor a FARMERAMA-ban a helyed! Itt kiengedheted magadból a benned rejlő gazdát, egy olyan valósághű környezetben, hogy az ember könnyen el is felejti, hogy a Farmerama egy böngészős játék! gondoskodj az állataidról, nevelj növényeket a dús földű területeken, építs ki gyümölcsöző kereskedelmi kapcsolatokat a szomszédaiddal és a barátaiddal, hogy kisegíthessétek egymást, ha szükséges. Ne felejts el köszönetet mondani, ha segítséget kapsz, méghozzá Farmerama stílusban, azaz egy szép ajándékkal. Ebben a különleges világban soha senki sincs egyedül! A Farmeramában meghívhatod a barátaidat is játszani, sőt, ők is segíthetnek termővé varázsolni bizonyos területeket a farmodon. Meglátod, a játék olyan szórakoztató és annyira leköt, hogy szinte el sem akarsz majd válni a farmodtól!

Érezd magad otthon a bőven termő vidéken

Ne csapjon be a békés nyugalom a FARMERAMA világában! Egy igazi gazda élete nem csak kolbászfesztiválokból meg táncmulatságokból áll. Az igazi gazdák az első kakaskukorékolásra talpon vannak kora hajnalban és már el is intézték a fele munkájukat, mielőtt még a nap igazán elkezdődne. A FARMERAMA online böngészős játékban Te vagy az, aki gumicsizmát ránt, megeteti az állatokat, tehenet fej, tojást gyűjt össze a tyúkólakból és ... igen, kitakarítja még a disznóólat is. Utána kezdődik csak az igazi munka a földeken: vetés, locsolás, betakarítás. Egy gazda élete nem puhányoknak való! De persze van a dolognak napos oldala is. Lélegezd be a friss vidéki levegőt, kóstold meg a saját földjeiden termett zöldséget és gyümölcsöt, a konditermet pedig felejtsd el, kiválóan edzett leszel a munkától a gazdaságodban!

Virágzik a farm a kezed nyomán

Most tűrd fel a ruhaujjadat és ne félj attól, hogy bepiszkolod a kezed! Mielőtt még élveznéd a dús földbe vetett termény betakarítását vagy az új kisállatok születését a farmodon, először be kell piszkolnod a kezedet. Egyetlen más szimulációs játék sem ilyen valósághű, mint a Bigpoint közkedvelt farm szimulációs játéka. Vesd be a földeket, takarítsd be a rendkívül változatos terményeket, építs ólakat az állataidnak és add el a kiváló termékeidet a piacon - vagy használd fel további termékek előállítására kedved szerint. Sajátítsd el a gazdálkodás minden csínját-bínját és szerezz hírnevet magadnak a szomszédok és a barátaid előtt.

Először a farm, aztán a sziget

A Bigpoint sikeres böngészős játékában a szórakozás nem csak a farmra korlátozódik. Ha már jól megy a gazdálkodás az otthoni farmodon, minden szomszéd és barát téged irigyel remek betakarított terméseidért, akkor ideje felkerekedni és új vizekre evezni! Szó szerint: szállj fel a saját hajód fedélzetére, vár a saját trópusi szigeted, a Bahamarama! Fedezd fel a Bahamarama sziget meglepetéseit és csodáld meg az ősi kultúra titkait. Szerezz új gazdaképességeket, termessz új egzotikus növényeket, tarts egy sor különleges állatot, amelyek csak a szigeten élnek meg és szerezz meg minden Bahamarama jutalmat, amelyektől minden gazda szíve hevesebben dobog!

Forrás: bigpoint.com

komment

Címkék: böngészős játék ingyenes játék bigpoint Farmerama Stratégiai játék

süti beállítások módosítása