Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

A.I.M.2 Clan Wars

2015.05.03. 10:00 Játék50

Összességében elmondható, hogy aki szereti a nagy és nyitott világokat, azok részére egyedülálló élményt nyújt. Rengeteg egyedi beállítási lehetőset biztosít.

A.I.M.2 Clan WarsEpikus sci-fi és first-person játék az A.I.M.2 Clan Wars, amit a SkyRiver Studios készített. Ez a lenyűgöző történet pontosan ott kezdődik, ahol az előző része befejeződött. Az új klán, akiknek a vezetője egy Mechminds aki már az ötödik generáció, jól szervezettek és nagyszabású terveket dédelgetnek. Az erőteljes csoportok között, a különböző érdekek miatt, nagy a feszültség, ezért gyakran kitör a háború. Azonban ezek a harcok nem csupán csak a terület feletti ellenőrzésről szólnak, hanem a túlélésről. A klánok a gyengébbeket el akarják pusztítani, hogy ne álljon senki az útjukban, hogy uralkodni tudjanak. A céljuk elérésében nem csak katonai eszközöket használnak, hanem gazdaságit is, ezért jelenleg egy klánnak sem sikerült elérni a teljes győzelmet. A játékban az egyik legrégebbi klán tagjai vagyunk, akiket Reckoners-nek hívnak. Egy külön csoport létesült, akik az elsőszülött Mechmind-et keresik. Ez lehet a klán egyetlen esélye, hogy vissza állítsák az egyensúlyt, visszaszerezzék az erejüket és győzzenek a háborúban.

Ha érdekel a folytatás és szeretnéd megtudni a rendszerkövetelményt, akkor olvasd végig az írást a Háborús játékok oldalon.

komment

Címkék: háborús játékok The Game lövöldözős játék háborús játék Játékismertető A.I.M.2 Clan Wars first-person játék sci-fi játék

süti beállítások módosítása