Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Tricky Truck

2015.05.05. 10:00 Játék50

Nem a szokványos kamionos játék, mindenképpen különlegesnek tekinthető, annak ellenére, hogy nem egy mai darab.

Tricky Truck – letölthető játékKomoly nehézségeket kell legyűrni a játékban kamionokkal és teherautókkal. Amit el lehet képzelni, hogy a szállítás folyamán előfordul, azzal itt biztosan lehet találkozni. Meredek emelkedő és lejtő, szűk és kanyargós utak, lift. A feladat, viszont minden esetben ugyan az, a rakományt el kell juttatni a célállomásra, sérülésmentesen és hiánytalanul.
A szintek egyre nehezebbek, egyre komolyabb kihívást jelent a teljesítésük. Az elején beállíthatjuk a nehézségi szintet, ami a legjobban megfelel számunkra. Először, szerintem, nem érdemes a profi módot választani, mert itt már csak a fülkéből lehet vezetni a kamiont, a tükrök segítségével. A gyengébb módokban még használhatjuk a külső nézetet is, ami nagyban megkönnyíti a vezetést, navigálást.
A játék grafikája nagyon jól ki van találva, igen részletesen ki vannak dolgozva a kamionok. 3D nézetnek köszönhetően, viszonylag könnyű a tájékozódás.

Olvasd el az írást és töltsd le a játékot.

komment

Címkék: The Game kamionos játék Játékismertető Tricky Truck szállítás kamionnal parkolás kamionnal

süti beállítások módosítása