Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Egykerekű – Unicycle

2014.10.23. 07:00 Játék50

A nemrégiben indult oldalunkon, a Biciklis Játékokon lehet ezt az érdekes játékot megtalálni. Ebben nem a versenyzés a lényeg, a cél, hogy legalább 100 métert megtegyünk az egykerekűvel. Azonban egy egykerekű biciklivel ez már nem is olyan egyszerű. Bárki kipróbálhatja, hogy mennyire összetett feladat meglovagolni egy ilyen járművet. Abban biztosak lehetünk, hogy eleinte nemhogy 100 métert, de 1-et sem tudunk teljesíteni.

A Biciklis Játékok oldalon további izgalmas kerékpáros játékot lehet találni. Versenyezhetünk, trükköket mutathatunk be a levegőben, tekerhetünk városokban, vagy éppen újságot hordhatunk ki. Sok jó játékot találhat az odalátogató a témában és mindegyikhez egy rövid magyar nyelvű ismertető is van. A válogatott játékok garantált kikapcsolódást nyújtanak. Néhány népszerű játék: Az újságkihordó fiú, BMX Freestyle, Mountain Bike, Kerékpárversenyen...

Aki szeretné kipróbálni az Egykerekű című játékot, az megtalálhatja az alábbi linken: Egykerekű – Unicycle. Érdemes tovább is nézelődni az oldalon és a többi játékot is kipróbálni.

Jó szórakozást!

Néhány tipp a játékhoz, videó formájában:  

komment

Címkék: flash játék unicycle ingyenes játék egykerekű biciklis játékok biciklis játék kerékpáros játékok

süti beállítások módosítása