Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Men of War: Assault Squad 2

2015.05.01. 10:00 Játék50

Men of War: Assault Squad 2A játékban a közvetlen irányítás megvalósítása nagyszerű és elég reális. A grafikája szép és részletes, a játék kihívásokkal teli.

Ebben a kiadásban új funkciók jelentek meg az előzőhöz képest, úgymint az új egyjátékos stílus a csatákban, extrém tank és a mesterlövész küldetés. A parancsnokok ebben a játékban valós ellenfelekkel küzdhetnek az új multiplayer módban 1 az 1 ellen, vagy 4 a 4 ellen. Az extrém játékmódban, mint a valóságban is, hatalmas csatákat vívhatunk, látványos helyszíneken. Az új Assault Squad játékban jelentősen fejlesztették a játék motorját, a vizuális effekteket, különös figyelemmel a játékosok igényeire.

A Men of War: Assault Squad 2 főbb jellemzői:

- Fejlett multi-core támogatás
- Fejlett árnyék technológia
- Közvetlen ellenőrzés az egységekben
- Felület és mesterséges intelligencia fejlesztések
- Új multiplayer felület
- A szezonnak megfelelő álcázás
- Teljesen naprakész információk a meglévő dolgokról, új grafikávalMen of War: Assault Squad 2
- Frissített járművek
- Teljesebb hanghatások
- Steam funkciók megjelenése, mint a Steam multiplayer, partnerkereső, ranglista, felhőszolgáltatás, játékos statisztika, teljesítmények elemzése, chat, a barátok meghívásának lehetősége, workshop

- In-game videó készítése
- És még sok egyéb...

Olvasd végig az írást és szerezd meg a játékot: lovoldozos.jatek50ingyenesen.hu/post/men-of-war-assault-squad-2

komment

Címkék: The Game lövöldözős játék háborús játék Játékismertető Men of War: Assault Squad 2 multiplayer mód egyjátékos mód

süti beállítások módosítása