Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Játékok lányoknak

2013.10.31. 08:00 Játék50

A kisgyermekek szeretnek fantáziabeli szerepekben tetszelegni. Szeretik öltöztetni a babákat a lányok és egy szempillantás alatt képesek hercegnővé alakulni. Az elektronikus kedvencek és az online játékok helyettesítik sokszor a babákat, a tevékenység ugyan az maradt.

Míg a Barbie babát megunhatják, addig például az öltöztetős játékokkal ez nehezebben fordulhat elő. Mint a mi öltöztetős játékok weboldalunkon is, rengeteg játékból tudnak válogatni. Ha az egyiket megunják, akkor elkezdenek egy másikkal játszani és bármilyen stílusban öltöztethetik a babákat. Sőt ezekben a játékok nem állnak meg az öltözködésnél, mert a legtöbb esetben a figura haját, sminkjét is átalakíthatják, valamint rengeteg kiegészítőt adhatnak rájuk.

Minden játéknak van egy sztorija, hogy miért is kell a karaktert öltöztetni, randi, buli, első nap az iskolában... Ez nagyban befolyásolja, hogy milyen stílusú ruhákból és kiegészítőkből válogathat.

Amikor úgy gondolják, hogy kész vannak, akkor az elkészült művet általában ki lehet nyomtatni, vagy meg lehet osztani a facebookon.

Egyszóval az online lányos játékok jók a szülőknek, mert ezért nem kell fizetniük és hatalmas a választék, másrészt jó a lányoknak, mert nem tud határt szabni a képzeletüknek a szűkös költségvetés. Az online játékokból addig válogathat, amíg nem találja meg azt, amihez a leginkább kedve van.

komment

Címkék: flash játék ingyenes játék lányos játékok öltöztetős játékok Online játék

süti beállítások módosítása