Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Batman: Arkham Origins

2013.09.10. 07:00 Játék50

Október 25-én indul világhódító útjára az új Batman játék, ami Gotham Cityben játszódik.

De...

Ez a játék a szokásos epizódoknál jóval korábbi Gotham Cityben játszódik, az Arkham epizódok előtti időkben. Batman itt még kevésbé magabiztos, a tevékenysége második éve környékén. Ebben az időszakban még körözött bűnözőként tartják számon. James Gordon még nem felügyelő.


„Batman a másik két játékban már nagyon kiteljesedett karakter. Pontosan olyan, mint amilyennek a legtöbb történetben láthatjuk, de kicsit visszautazva az időben egy sokkal sebezhetőbb embert találunk, szóval a történetünk nagy hatással lehet az ő személyére. A rendőrök még mindig bűnözőként tekintenek rá, nincsenek szövetségesei a városban, mert nem érti őt senki, és szerintem az egyik nagyon fontos vonása, hogy ez őt milyen ijesztővé teszi. Korábban azért hívták Batmannek, mert ez volt a neve, nem pedig azért, mert szavakat keresnek valamire, ami megmagyarázhatatlan és rémisztő."

„Az a Gotham rendőrség, amit mi mutatunk koszos, sötét, és velejéig romlott, hasonlóan bármelyik bűnbandához a városban. Felelősségre vonhatók a hatóság által, de ők ugyanúgy korruptak. A játékunk egyik fontos eleme, ahogy az emberek elkezdenek hinni Gordonban, és Batmanben, de ez a két ember nagyon különböző: Batman az igazságot képviseli, Gordon pedig a törvényt. Emiatt hasonlóságuk ellenére sok nézeteltérés van közöttük."

A jól bejáratot Arkham formulát is felfedezhetjük, egyedi ötletekkel tarkítva. A játék főleg a arrol szól, hogy Bruce Wayne megpróbálja jobbá tenni Gotham város helyzetét.

Az új játékban használhatunk egy páncélkesztyűt, ami elektromos feszültséget bocsájt ki, Bat-Claw, amivel közlekedhetünk, de a az ellenséget is összebogozhatjuk. Érdekesség még a 1 vs 100 mód, ez a hagyományos „horda mód”-nak egy variációja. Batman fő riválisának a szerepéről a fejlesztők csak annyit árultak el, hogy „egyelőre meglepetés”.

A Batman: Arkham Origins PC, Xbox 360, PS3, illetve Wii U platformokon lesz elérhető.

komment

Címkék: új játék Batman Batman: Arkham Origins

süti beállítások módosítása