Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

The Lego Movie Videogame

2015.05.17. 10:00 Játék50

Emmet egy mindennapi alak, átlagos élettel. Dolgozik a helyi építkezésen, sportol és sok barátja van.

The Lego Movie VideogameAzonban egy napon a munkája közben egy baleset éri, aminek következtében egy nagyot zuhan és a hátára kerül egy elem. Wildstyle, aki egy igazán aranyos kis csaj azt mondja neki, hogy az élete veszélyben forog, ezért menekülnie kell és, hogy ő az emberiség reménysége.

Ez nem egy akciófilm története volt, hanem a The Lego Movie Videogame története. Igaz a játék egy film alapján készült, ami szintén a közkedvelt figurákkal van elmesélve.
A játék a filmbeli eseményeket eleveníti fel, megismerhetjük, hogy mit is talált a főhősünk a balesete során és az összekötők a filmből lettek berakva.
Sok helyszínen fordulhatunk meg a játék folyamán. Eljutunk a vadnyugatra, egy csodálatos helyre a víz alatt és Cocckoo Land, ahol a felhőkön és szivárványok alatt szaladgálhatunk. Itt találkozhatunk Unikittyvel, ami egy macska és egy unikornis keveréke.

Izgalmasnak találod az írást? A folytatását itt találod.

komment

Címkék: The Game Játékismertető Lego játék The Lego Movie Videogame Lego videójáték Lego Videogame

süti beállítások módosítása