Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Star Wars Battlefront

2014.11.13. 07:00 Játék50

A 2004-ben megjelent eredeti Star Wars Battlefront a játékosokat és a Csillagok háborúja rajongóit egyaránt meglepetésként érte. A nagyra törő lövöldözős akciójáték keretében a játékos belebújhatott kedvenc Csillagok háborúja-szereplőinek bőrébe, a Csillagok háborúja legjellemzőbb járműveit irányíthatta, valamint átélhette a Csillagok háborúja klasszikus csatáit.


banner1.jpg
Mintegy 10 évvel később a játékosok továbbra is ugyanilyen Csillagok háborúja-játékélményekre vágynak – ma azonban elvárják, hogy ezeket a nagyszabású csatákat gyönyörű, nagy felbontásban élhessék át, az új generáció lehetőségeihez igazodó, lenyűgöző speciális effektusokkal, járműfizikával és izgalmas játékmenettel.

A DICE stúdió által a Frostbite 3 motorra fejlesztett Star Wars Battlefront újból meglepetést és örömet szerez majd a rajongóknak: a népszerű univerzumban játszódó új élményt a DICE-tól megszokott mesteri kivitelezés és kiválóság jellemzi.

 

Forrás: ea.com/hu

komment

Címkék: star wars ea games akció játék lövöldözős játék

süti beállítások módosítása