Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Rising Cities

2014.11.06. 09:00 Játék50

Rising Cities – légy polgármester, vár a városod!

Tervezz és hozz létre alaposan megfontolt stratégiát, gondoskodj a polgárok jólétéről és virágoztasd fel a városodat egy hatalmas metropolisszá

Üdvözlünk a Rising Cities városépítő szimulációjában, a Bigpoint sikeres böngészős játékában! A Rising Cities a hagyományos városépítő szimulációs játékelemeket köti össze vadonatúj összetett stratégiai elemekkel. Szerezz egyre magasabb polgármesteri rangot, míg nemzetközileg elismert sztár-polgármester nem válik belőled. A csúcsra vezető út azonban nem egyszerű - olyan, mintha egy kis kunyhóból próbálnál eljutni egy felhőkarcolóba. Csak kemény munkával és okos döntésekkel érhetsz célba! Mutasd meg, milyen ügyes stratégiai húzásokra vagy képes, tervezz meg egy győztes fejlesztési taktikát, oszd el a nyersanyagokat és energiaforrásokat megfelelő befektetési tervek alapján - és gondoskodj folyamatosan hozzáértően a városod lakóinak elégedettségéről! Ha ügyesen tervezel és döntesz, az eleinte még kis lakosságszámot hamarosan egyre növelheted. Próbáld kialakítani a saját stílusodat a Bigpoint Rising Cities játékában! Ebben a stratégiai játékban már az első ház alapkövének letételétől jutalmak sokasága vár. De vigyázz, minden döntésed befolyásolja a városod sorsát! Vajon fel tudod virágoztatni a városodat a Rising Cities építőjátékban?

risingciti1.jpg

Egy városnak elégedett polgárokra van szüksége

Ha vonzóbbá szeretnéd tenni a jövőbeli lakók számára a városodat, akkor meg kell találnod ebben a szimulációs játékban a helyes egyensúlyt az ipari létesítmények, a kereskedelmi központok és a lakónegyedek között. Természetesen ne felejtkezz el a parkokról, felhőkarcolókról, nyaralókról sem. Sok stratégiai játékban csak korlátozottan befolyásolhatod az eseményeket. Nem úgy a Rising Cities játékban! Nem csak abban játszhatsz döntő szerepet, hogy hol legyen az egészséges élettér a polgárok számára, hanem meg is kell építened a lakóházaikat. Találd meg a megfelelő helyet a megfelelő épületekhez és tartsd meg az egyensúlyt a három lakótípus között: legyenek a városodban befektetők, értelmiségiek és munkások is. Csak így varázsolhatod a kis álmos Rising Cities városkádat lépésről lépésre virágzó világvárossá! Fektess be az ipar és az infrastruktúra fejlesztésébe, állíts elő és használj fel nyersanyagokat: termelj gyümölcsöt és zöldséget, az építkezésekhez pedig fát, téglát és cementet, amelyek nélkül semmilyen épületet nem húzhatnál fel a Bigpoint legnagyobb építőjátékában.

risingciti5.jpgSose ürüljön ki a városi kassza

Igaz, hogy a pénz nem boldogít, de egészséges bevétel nélkül viszont semmi esélyed, hogy a Rising Cities játékban egy nagy és sokoldalú várost irányíthass. Ebben a böngészős játékban az egyik fő bevételi forrásod a lakóházakból beszedett bérleti díj. Minél elégedettebbek a lakók, annál többet fizetnek! Az ipar ugyanilyen fontos, az előállított termékeket eladhatod más polgármestereknek a tőzsdén. Ha már elég bérleti díjat beszedtél vagy elég terméket adtál el, összegyűlik egy szép kis vagyon, amit befektethetsz az infrastruktúra fejlesztésébe, erőművekbe, újabb lakóházakba és még számtalan egyéb területen, amelyek nélkül egy világváros nem működhetne. Ahogy minden város, a Rising Cities online városodnak is szüksége van nyersanyagokra és energiára.

risingciti2.jpgIgazi vezető nehéz időkben is helytáll

Egy polgármester igazi vizsgája a Rising Cities játékban akkor érkezik, amikor vészhelyzet üti fel a fejét - ahogy a valós falvakban és városokban is. Építs ki biztonságot adó tűzoltósági hálózatot, indíts rendszeresen rendőrségi őrjáratokat és építs kórházakat, hogy a városod polgárai mindig egészségesek lehessenek. Teljesítsd életed nagy küldetését, bizonyítsd be, hogy rátermett polgármester vagy, akinek akár szobrot is lehet állítani!
Rising Cities – Vár a városod!

 

Forrás: bigpoint.com

komment

Címkék: böngészős játék ingyenes játék bigpoint Stratégiai játék városépítő játék rising cities

süti beállítások módosítása