Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Helikopter villámháború – Heli Blitz

2014.10.25. 08:05 Játék50

Klasszikus lövöldözős játék, amit ezúttal egy helikopterrel tudunk teljesíteni. Azért az le kell szögezni, hogy ez nem egy helikopter szimulátor. A játék felülnézetes, a grafikája elfogadható. A cél, hogy mindent lőjünk ki, ami mozog. A feladat végrehajtásához, egy géppuska és néhány rakéta áll a rendelkezésünkre. A géppuskára figyelni kell, mert, ha folyamatosan használjuk, hajlandó a túlmelegedésre. Ez nagyon kellemetlen meglepetéseket tud okozni.

Többféle ellenséget is találhatunk a játékban. A teherautóra szerelt légvédelmi egységtől, a kétágyús tankig. Ahogy haladunk előre a pályákon, egyre többféle és egyre nehezebben elpusztítható ellenfelekkel találkozunk. Két pálya között, a fegyverzetet, vagy az erőnlétet tudjuk a vásárlással javítani. Az extra páncélzat és fegyverzet jól tud jönni a magasabb pályákon. A frissítéseket a kilőtt ellenfelekért kapott pénzből tudjuk finanszírozni, ezért érdemes minél többet kilőni, nem csak végigrohanni a pályákon.

A helikoptert az egér segítségével tudjuk irányítani és a bal egérgombbal tudunk lőni a géppuskával. A rakétavetőt, pedig a szóköz billentyűvel aktiválhatjuk.

A BOX10.COM által forgalmazott játék, kellemes kikapcsolódást tud nyújtani, mindazoknak, akik kedvelik a hagyományos lövöldözős játékot és mindezt egy helikopterrel szeretnék végrehajtani.

Sajnos videót nem találtam a játékhoz, de azért néhány képet mellékelek, amiből látható a játék grafikája.

Aki szeretné, ezt a remek Helikopteres játékot kipróbálni, az az oldalunkon megtalálja, közvetlenül pedig itt: Helikopter villámháború – Heli Blitz

Jó szórakozást és lövöldözést!

komment

Címkék: online játék flash játék ingyenes játék lövöldözős játék helikopter játék helikopteres játék

süti beállítások módosítása