Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Dinamittal a vonat ellen – Dynamite Train

2014.10.12. 07:00 Játék50

Ez nem egy szokványos vonatos játék. Már találkozhattunk olyannak, amiben hidakat kellett építeni, amin a vonatnak biztonságosan kellett átkelni. Ilyen például a Hídépítő – Viaduct Desinger játék. Nos ebben nem építeni, hanem rombolni kell.

Egész pontosan a hidakon kell úgy elhelyezni a robbanószereket, hogy azok összerogyjanak, és a rajtuk éppen áthaladó vonat a szakadékba zuhanjon. Így elsőre, lehet sokan elborzadnak. Pedig nem a vérfürdőről szól a játék. Igen is, oda kell figyelni, gondolkodni kell, hogy hol helyezzük el a rendelkezésünkre álló eszközöket, hogy a híd összeomoljon. Sőt, még az sem mindegy, hogy mikor robbantjuk. Ugyanis ez tőlünk függ. A rajzfilmekből jól ismert doboz, amiből kinyúlik egy kar, ebben a játékban is megtalálható. Amikor rákattintunk, az elhelyezett robbanóeszközök akkor lépnek működésben.

A lentebb található videót megnézve, ki-ki eldöntheti, hogy kipróbálja-e a játékot. Szerintem, érdemes, mert szórakoztató és egyben egy jó kis agytorna ez a játék, amit a Vonatos játékok oldalunkon lehet megtalálni. A közvetlen elérése: Dinamittal a vonat ellen – Dynamite Train.

Csak ajánlani tudom, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Jó robbantgatást!

És az ígért videó:

komment

Címkék: online játék flash játék ingyenes játék vonatos játék Dinamittal a vonat ellen Dynamite Train robbantós játék

süti beállítások módosítása