Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Kalandozás Tankkal (Tank Travel)

2014.05.31. 07:00 Játék50

kalandozas-tankkal.jpgEgy remek kis szórakozást nyújtó tankos játék, amiben nem kell öldöklő csatákat megvívni. Ez inkább egy platform játék, ennek ellenére izgalmas és sok kihívást tartogat részünkre.

Ahogy a cím is sugallja, egy tankkal tudunk kalandozni egy furcsa világban, ahol minden pályán el kell jutni a kijáratig és közben csillagokat kell összegyűjteni. A tankot a nyilakkal, vagy a WASD gombokkal tudjuk irányítani és az egérrel tudunk célozni és lőni. A pusztítás nem öncélú, mert minden felrobbantott ládában láncok, ellenséges robotok lapulnak. Ezek elpusztításáért extra pontokat kapunk.

De nem csak az akciók miatt izgalma és érdekes a Trank Travel flash játék, hanem mert logikai feladatokat is meg kell oldani. Nem mindegy, hogy mit és mikor lövünk szét. Bizony a pályákon elhelyezett kapcsolókat aktiválni kell ahhoz, hogy tovább tudjunk jutni a következő szintre és ehhez sokszor a környezetet is „át kell alakítani”. A fizika meglehetősen jól sikerült. A lövöldözés sem olyan egyszerű, számításba kell venni a gravitációt is.

A csillagok megszerzéséhez az esetek döntő többségében szükség van a ládák szétlövésére. Ez azért is lehet fontos, mert a csillagok megszerzésével tudunk extra pályákhoz és pontokhoz jutni.

Érdemes kipróbálni mindazoknak, akik szeretik a tankos játékokat és/vagy a platform játékokat.

A játék megtalálható a Tankos játékok oldalon, ezen a linken közvetlenül: tankos.jatek50ingyenesen.hu/140521-tank-travel

Egy kis videó a játékról:

komment

Címkék: online játék flash játék ingyenes játék Tank Travel Kalandozás tankkal tankos játék tank játék

süti beállítások módosítása