Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

SimCity 4 offline

2014.05.24. 06:50 Játék50

simcity4-offline-1.jpg2014 március 8-án jelentették be, hogy a SimCity 4 Offline is játszható PC-n és Mac gépeken egyaránt. Ebben a rövid összefoglalóban a működéséről írok.

A játék főmenüjében két lehetőség van a játék indítására. Az „egyszemélyes” és a „többszemélyes” opcióból lehet választani. A két mód között szabad az átjárás, bármikor lehet a online játszani, amihez persze kell az internetkapcsolat, vagy egyedül.

Az egyszemélyes módban is az volt acél, hogy gyakorlatilag ugyan olyannak érezzük a játékmenetet, mintha online játszanánk. Az alapok ugyan azok maradtak, több város és régió alapú játék, egyedi városokkal. Az épületek és a régiók, valamint az alapvető koncepció változatlan az egyszemélyes játékban is. A városok létrehozása, a betelepülés menete semmiben nem különbözik az online és az offline módban.

Az adott régión belül bármennyi várost lehet építeni, és mivel a mentések helyben vannak a saját gépünkön, ezért a lehetőségek kitágulnak. A mentés másként opcióval különböző fázisokban is el lehet menteni a játék állását, és ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy elképzeltük, vissza lehet térni a kiindulási ponthoz, hogy egy másik verziót valósítsunk meg. Ebben a játékmódban lehet módosítani a játék egyes megoldásait, anélkül, hogy ennek hatása lenne az online módra. Meg lehet változtatni az épületeket, a színeken lehet módosítani, valamint a kezelőfelület és a szimuláció alakítható.

Az online világban megvásárolt bővítések ugyan úgy elérhetőek az egyszemélyes módban is, vagyis nem vész el semmi az eddigiekből sem.

Az offline játéknak azonban nem csak előnyei, hanem hanem hátrányai is vannak. Bizonyos funkciók csak az online módban érhetőek el, mint a SimCity World, ranglisták, Globális piac, és a felhőbe mentés. Az offline módban elkezdett játékot nem vihetjük át az online világba.

Egy videó, ami bemutatja az egyszemélyes játékot:

 

 Képek a SimCity 4 játékból: 

Nincs idő sokáig a gép előtt ülve játszani? Megoldás lehet az online flash játék! Rövid játékidő, izgalmas, ingyenes és nem kell telepíteni sem. Próbáld ki: jatek50ingyenesen.hu

komment

Címkék: SimCity 4 SimCity 4 offline SimCity 4 egyszemélyes mód

süti beállítások módosítása