Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

A Csodálatos Pókember 2

2014.03.07. 07:00 Játék50

A május elejét igazán nagy érdeklődéssel várhatják a Pókember rajongó, hiszen elsején érkezik a mozikba a film, másodikán pedig megjelenik a játékváltozata is, PC, PlayStation 3 és 4, Xbox 360 és One, Nintendo Wii U, valamint 3DS lesz elérhető.

Az Activision adja ki az új Pókember játékot, amit a Beenox fejleszt nekünk. Az eredeti címe The Amazing Spider-Man 2. A játék nem teljes egészében dolgozza fel a filmet, sok újdonsággal találkozhatunk benne, amivel a filmben nem. Más ellenfelek is megjelennek, egyéb képességekkel fog rendelkezni a főhős, esetenként a történet is más fordulatot vesz.

A Pókember játékok eddigi sajátossága volt, hogy szabadon bejárhattuk a városokat, amik részletgazdagon voltak elkészítve. Remélem ezúttal sem lesz másképpen.

A játékban elérhető lesz a „Hero or Menance” funkció, ami megközelítőleg azt jelenti, hogy választhatunk, hogy jó, vagy rossz leszel az adott szituációban.

Igaz nem most jelent meg, hanem januárban ez a rövid ízelítő a játékból, de aki nem látta, annak érdeke lehet, hogy milyen is lesz az új Csodálatos Pókember 2 játék.

Addig is, míg a játék nem lesz elérhető, itt vannak az online Pókember játékok: pokember.jatek50ingyenesen.hu

komment

Címkék: játék pókember online játék csodálatos pókember PC játék

süti beállítások módosítása