Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Keeper of the Grove (A liget őrzője)

2014.02.28. 07:00 Játék50

Klasszikus Tower Defense stratégiai játék, mókás kivitelben, remek zenével és hanghatásokkal.

140228-keeperofthegrove-0.jpgAz elején három egységünk van, amivel megakadályozhatjuk, hogy a kristályokat ellopják a szörnyek.

Egy csíra lény, aminek az erőssége, hogy a nagy távolságokra képes ellőni, a tűzereje sem a legrosszabb. A második lehetőség a víztorony nevű lény. Ennek a nagy erőssége, hogy az ellenség mozgását a felére lassítja, ezáltal azok jobban sebezhetővé válnak. A romboló képessége neki a legkisebb. Végül a nehéztüzérség a kőágyú. Neki egy hátránya van, hogy a boszorkányok ellen teljesen hatástalan. Viszont a többi ellenfelet ez a védelmi eszköz pusztítja a legjobban. Összesen 12 -féle védekező eszközünk lesz a játék folyamán.

A szörnyekből is háromfélével találkozhatunk a játék elején. Először is, van a boszorkány, neki az a tulajdonsága, hogy nagyon gyors, viszont hamar el lehet vele bánni. Erőssége, hogy a kőágyúval tehetetlenek vagyunk ellene. Az elpusztítása 2 érmét jelent. A második a Rogach-nak nevezett lény. Ő is rendkívül gyors, tehát a kőágyuk tehetetlenek. Nehezen lehet elpusztítani, de ha sikerül, akkor 3 érmét kapunk érte. Vele szerencsére, csak ritkán találkozunk. Végül akik a legtöbbször tűnnek fel a Moddy nevü lények. Kis gonosz szörnyek, amik nem rendelkeznek semmiféle kiemelkedő tulajdonsággal, viszont sokan vannak. Az elpusztításuk egyszerű, éppen ezért csak 1 érmét kapunk értük.

A játékot a varázslatok segítik, amiből összesen 6 félével találkozhatunk a játékban,de az elején csak hárommal, amit be is mutatok. Első a tűzlabda, a gyorsbillentyűn az 1. Az ikonra rákattintva, ki kell jelölni egy területet. Hamarosan a kijelölt zónában tűzgolyók kezdenek el záporozni az égből. A második a Defender Rush 3 billentyű. Ennek segítségével, gyakorlatilag egy védőzónát tudunk a védelmi egységek köré vonni, ezáltal sebezhetetlenek lesznek. A harmadik a Mutilation 4-es billentyű. Ennek segítségével a játéktérben tartózkodó összes szörnyet elpusztítjuk, vagy legalábbis megsebezzük.

Remélem ez a rövid ismertető kedvet csinált mindenkinek, hogy kipróbálja ezt a remek szórakoztató stratégiai flash játékot, amit ezen a címen lehet elérni:  strategiai.jatek50.hu/tower-defense/keeper-of-the-grove

140228-keeperofthegrove-3.jpg

140228-keeperofthegrove-2.jpg

140228-keeperofthegrove-4.jpg

140228-keeperofthegrove-1.jpg

komment

Címkék: online játék tower defense flash játék Keeper of the Grove

süti beállítások módosítása