Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Mi Spongyabob sikerének titka?

2013.11.01. 08:00 Játék50

A neves animátor, Stephen Hillenburg hozta létre Spongyabob Kockanadrág figuráját, aki korábban tengerbiológusként dolgozott és a korábbi tapasztalatit beépítette a sorozatba. A sorozat a leghosszabb ideig futó show lett a Nickelodeon csatornán.

A sikerének az egyik titka minden bizonnyal Spongyabob és barátja gyermeki viselkedésében rejlik. A másik a rajzfilm egyedi stílusa, mely semelyik másikhoz nem hasonlítható. Spongyabob teljesen sárga, felnagyított arca nem hétköznapi megjelenést biztosít. Barátjánál Patrick-nél pedig rózsaszín dominál. A gyerekek számára ezek a jól elválasztható megjelenések könnyen megjegyezhetővé teszik őket.

Érdekesség, hogy nem csak a kisgyerekek körében, hanem a serdülők és a fiatal felnőttek körében is népszerű Spongyabob karaktere. A szellemes és sokszor szarkasztikus párbeszédek is hozzájárulnak ahhoz, hogy ne csak a kisgyerekek élvezzék a műsort. A készítők megtalálták a módját annak, hogy felnőtt viccek is elhangzanak, de azt figyelmen kívül tudják hagyni a gyerekek, de rengeteg információt kapnak a tengerek élővilágáról.

Az online játékokat is ez jellemzi, bár itt az oktatás része nem igazán hangsúlyos. A Spongyabob játékokban feltűnnek a rajzfilmekből ismert szereplők, a rájuk jellemző tulajdonságokkal. Rengeteg játékot találunk az interneten de szeretném a mi oldalunkat a Spongyabob játékok figyelmébe ajánlani, amin rendszeresen jelennek meg az új játékok magyar nyelvű ismertetővel.

A Spongyabob Kockanadrág sikere bizonyítja, hogy gondos tervezés, kitartás és a kemény munka meghozhatja a sikert.

komment

Címkék: flash játék ingyenes játék Online játék Spongyabob Kockanadrág spongyabob játékok

süti beállítások módosítása