Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

2015.04.27. 10:00 Játék50

A játék a második világháborúban játszódik és annak az időszaknak a repülőivel tudunk szimulátor szerűen repülni.

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradAz IL-2 Sturmovik sorozat darabjait, már 14 éve élvezhetjük és kétségtelen, hogy a legjobb a maga műfajában. A játék a második világháborúban játszódik és annak az időszaknak a repülőivel tudunk szimulátor szerűen repülni.

Érdemes, főleg a kezdőknek, először a tutorial pályákat végigcsinálni. Ezek segítenek elsajátítani a repülőgépek és a fegyverek használatát. Már itt is kétféle küldetéscsoportból választhatunk. A rövidebb, illetve a hosszabb feladatok. Aki a rövidebb küldetést választja, ő, azonnal a levegőben találja magát és csakis a küldetéssel kell foglalkoznia. Míg, aki a hosszabb verziót preferálja, annak olyanokkal is foglalkoznia kell, hogy felszállás és leszállás a kiválasztott repülőgéppel.
Van azonban, még érdekesség a játékban, mégpedig az, hogy minden küldetés előtt választani lehet, hogy melyik oldalon szeretnénk harcolni, milyen repülőt akarunk vezetni, valamint a feladat jellegét is megadhatjuk, amik a következők lehetnek: bombázás, megközelítés, földi célok támadása (de nem bombázásra), bombázók kísérete vagy sima őrjárat. A sikeres feladatokért XP-t kapunk, amivel újabb festéseket érünk el, valamint további fegyverek állnak a rendelkezésünkre.

A teljes írást a Repülős játékok oldalon olvashatod: repulos.jatek50ingyenesen.hu/post/IL-2-Sturmovik-Battle-of-Stalingrad

komment

Címkék: repülős játék The Game Játékismertető IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad IL-2 Sturmovik repülő szimulátor második világháborús repülők légi csaták

süti beállítások módosítása