Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Dirt 3

2013.10.09. 07:00 Játék50

A korábban Colin McRae nevével fémjelzett rally-sorozat, a Dirt végre megkapta harmadik részét.

Kilenc rally-osztály (WRC, Super Rally 200, Group B, stb.) és hat egyéb járműosztály (Rallycross, Buggy, Trailblazer, stb.) közül választhatsz, így mindenki megtalálhatja kedvenc járműveit. Újdonságként egy különleges játékmód, a Gymkhana is bekerült a játékba, ahol őrületes mutatványok bemutatása a feladat minél rövidebb idő alatt. A pályatökéletes ismerete és a pontos időzítés elengedhetetlen a magas pontszámok eléréséhez...

A legszembetűnőbb változás a grafikát érte - már a második rész is gyönyörű volt, a harmadik rész pedig tovább fokozza ezt az élményt. Részletesen kidolgozott autómodellek (amiken minden egyes apró karcolás meglátszik), bámulatos, folyamatosan változó pályák különböző időjárásviszonyokkal... Egyvalami kétségtelen: a Dirt 3 napjaink egyik legszebb autóversenye.

Lehetőségek:

  • 15 járműosztály: Próbáld ki magad a különböző bajnokságokban (WRC, Group B), és tapasztald ki a több mint 50 autó közt rejlő különbségeket!
  • Karriermód: Járd be az egész világot, és versenyezz havas, sivatagi, vagy esős pályákon! Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb versenyző!
  • Többjátékos mód: Versenyezz online más játékosok ellen, vagy pedig most először a sorozat történetében próbáld ki az osztott képernyős módot!

Forrás: codmasters.com

Online autós játékok találhatóak az interneten a játékoldalakon is, ahol ingyenesen lehet velük játszani.

komment

Címkék: autós játék Online játék Dirt 3

süti beállítások módosítása