Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Command & Conquer Generals 2

2013.10.07. 07:00 Játék50

A háború poklába süllyedt modern világ utolsó reményei a tábornokok.

A közeljövő Földjének politikai vezetői a világbékét szavatoló szerződés aláírásának küszöbén terrorista merénylet áldozatául esnek. Az új, politikusok, diplomaták és lobbisták nélküli világban minden hatalom és befolyás a tábornokok kezében összpontosul. A játékosnak az ő bőrükbe bújva, az ő csapataikat irányítva kell leszámolnia a globális terrorizmussal, egyszer s mindenkorra.

  • Totális háború – Irányíts három különböző frakciót, biztosítsd magadnak az erőforrásokat, építsd ki hadműveleti bázisodat, és küldd csatába harckocsik, gyalogsági alakulatok és repülőgépek tömegét!
  • Hátborzongató valószerűség – A Frostbite 2 technológia jóvoltából a mindent átfogó konfliktus sosem látott vizuális minőségben elevenedik meg. A környezet párját ritkítóan részletgazdag, a fizika dinamikus, a látványelemek a minőség új szintjére emelik az összhatást. A háború ennél valósághűbb tényleges pusztítás nélkül már nem lehet.
  • A barátaiddal való szövetség és konfliktus új útjai – Lépj túl a szokványos deathmatch szintjén az új társas játékmódokban, melyek a kooperatív és kompetitív felhasználást egyaránt lehetővé teszik.
  • Lebilincselő hadjárat – Vívd meg a terror háborúját az egyszemélyes hadjáratban! Éld át az eseményeket hős tábornok vagy az elvakult terrorista szemszögéből, és tapasztald meg a taktikai szintű harcászat egyedülálló izgalmait!
  • Folyamatosan bővülő tartalom – Bővítsd a játékot rendszeresen frissülő online tartalmakkal! Új pályák, egységek, frakciók és hadjáratok gondoskodnak arról, hogy a terror háborúja minden eddigi játékbeli konfliktusnál részletesebb legyen.

MŰFAJ: Stratégia

HIVATALOS HONLAP: http://www.commandandconquer.com/en/games/bygameid/cncgenerals2

Forrás: www.ea.com

Stratégiai játékokat online a Stratégiai játékok oldalon is lehet játszani, ahol több tucat játékból lehet válogatni.

komment

Címkék: új játék Stratégiai játék Command & Conquer Generals 2

süti beállítások módosítása