Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

The Sims 3 Mozis Cuccok

2013.09.23. 07:00 Játék50

Játssz a legmenőbb filmes holmikkal!

Hozd el Hollywood tündérmesébe illő csillogását egyenesen simjeid otthonába a The Sims 3 Mozis Cuccok segítségével! Itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a vadonatúj, egyedi történeteid elmeséléséhez: tematikus díszítőelemeket, bútorokat és öltözékeket, amelyeket ikonikus filmes műfajok ihlettek. A hajmeresztő, ravatalszerű ágytól a széles karimájú cowboykalapig különleges holmik gazdag választéka várja, hogy a segítségükkel álarcos bosszúállókról, vadnyugati cowboyokról és szende szerelmeikről mesélj, vagy fura rémmeséket írj. Változtasd át simjeidet a filmvászon sztárjaivá, miközben városukba beköltözik az Álomgyár!

Képregénysikerek

Divat – Akár palástban pompázó igazságtevőt, akár ördögi szuperbűnözőt alakít, simed egyszerűen szuperül fest majd a testre simuló, bődületes hősjelmezekben – köztük a hatalmas és rejtelmes Igazságosztó Szuperláma öltözékében!
Díszítőelemek – Építs álarcos hőshöz vagy az ősellenségéhez méltó főhadiszállást szobrokkal, ereklyékkel és sok más, a legnagyobb képregényhős-filmek által ihletett holmival! Simjeid ráadásul a vadonatúj, telefonfülke formájú zuhanyzójukban úgy érezhetik, hogy máris átvedlenek titkos alteregójukká!

Vadnyugati eposzok

Divat – Itt az ideje belasszózni pár új hacukát, földi! A rojtos bőrnadrágoknak, elegáns mellényeknek és viktoriánus ruhakölteményeknek köszönhetően a simjeid úgy festhetnek majd, mint akik most léptek ki egy poros vadnyugati szalonból.
Díszítőelemek – Kölcsönözz simjeid otthonának barátságos, közvetlen hangulatot, mintha csak azt mondaná: „Szervusz, földi!” A bájosan régies bútorok, például a fa pipereasztal vagy az otthonosságot sugárzó hintaszék klasszikus vadnyugati stílussal színesítik a simjeid világát.

Hajmeresztő horrorfilmek

Divat – Riogasd simjeid szomszédait játékosan hajmeresztő jelmezekben! A gót szerelések között komor színeket – például a feketét és a vérvöröst – kombináló összeállításokat találsz, amelyeket egyebek mellett hevenyészett, jól látható öltések, valamint rengeteg szakadás és varrás díszítenek, hogy valóban úgy festhess, mint aki most mászott ki a sírból.
Díszítőelemek – Az elegancia és a rettenet végre kéz a kézben jár! Hajmeresztően jól fogsz mulatni, miközben muris horrorfilmes kellékekkel rendezed be a simjeid otthonát, a rémálomba illő könyvszekrénytől a pókhálós ajtón át az üvegekbe zárt rémségekig.

Új frizurák, kalapok és sisakok – Tedd fel a koronát simjeid mozis maskaráira a filmvászonért kiáltó fejfedők és frizurák segítségével! Akár szárnyas hőssisakot, akár értő kezek által összekócolt gót frizurát vagy kísérteties menyasszonyi fátylat visel, a simed készen áll majd a közelire!

MŰFAJ: Szimuláció, stratégiai játékok
PLATFORMOK: Mac, PC, PC letöltés
HIVATALOS HONLAP: Hivatalos honlap

komment

Címkék: Stratégiai játék The Sims 3

süti beállítások módosítása