Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

The Crew

2013.08.23. 09:47 Játék50

Nemrégiben az Ubisoft bejelentette, hogy egy új autós játékon dolgozik, aminek a "The Crew" nevet adta. Nézzük milyen is lesz ez a játék.

A Crew egy forradalmian új akció-autóvezető játék, amivel az egész Egyesült Államok területén száguldozhatunk. Részt vehetünk Detroit illegális utcai versenyein, bandákhoz csatlakozhatunk, ahol igaz nehezen, de azért haladhatunk felfelé a ranglétrán. New York nyüzsgő utcáin menekülhetünk a zsaruk elől, vagy hajókázhatunk Miami tengerpartján. Minden körzetnek megvan a saját specialitása, mint a valóságban is. Az utakon találkozhatunk a többi játékossal is, akikkel akár a későbbiekben bármikor versenyezhetünk is.

Nem vagyunk egyedül sohasem, ha csatlakozzunk ehhez a virtuális világhoz, hiszen valaki biztosan mindig lesz mellettünk. Összefogással sikerülhet legyőzni a legnehezebb kihívásokat is, mint a Las Vegasi rivális banda vezetőjének eltávolítása, menekülés a rendőrök elől Chicago belvárosában, vagy megküzdeni a másik csapattal Florida tengerparti autópályáin. Működjünk együtt a barátainkkal, alakítsunk egy négyfős csapatot és utazzunk keresztül az USA-n.

Az egész Egyesült Államok a játszóterünk, több ezer négyzetméter, rengeteg város, hegyek és tengerpartok. Fedezzük fel, hogy mit jelent valójában a korlátok nélküli szabadság, egy olyan világban, ahol az autókat az utakon nem korlátozza semmi és tele van izgalmas kihívásokkal.

Az új autók testreszabhatóak a saját stílusunknak és vezetési szokásainknak megfelelő beállításokkal. Optikai tuningon is áteshetnek a járművek, matrica, festék, felnik, lökhárítók, szárnyak és még sok egyéb minden áll a rendelkezésünkre.

A játéknak a hardver igénye igen komoly új generációs konzolokat igényel. Az Ubisuft ebben a játékban hatalmas nyitott teret kínál, csodálatos részletgazdag grafikát. Egy olyan világot, ahol a vezetéssel kapcsolatos vágyainkat korlátok nélkül kiélhetjük.

Íme néhány kép és videó a játékról:

Igaz ilyen volumenű játékokat nem, de azért izgalmas autós játékokat találhatsz az mi honlapunkon is.

komment

Címkék: autós játék új játék akció játék The Crew

süti beállítások módosítása