Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Tanuljuk meg használni a helikopteres játékokat!

2013.11.05. 08:00 Játék50


A helikopteres játékok első pillantásra megtévesztőek, úgy tűnik, hogy egyszerű velük a játék. Az instrukciókban le van írva, hogy az irányításhoz használjuk a nyilakat, közben az egérrel a tudunk célozni és lőni, vagy a műszerek adatait ellenőrizni. Az teszi bonyolulttá az egészet, hogy ezeket egyszerre kell végezni a játék közben és ez már nem is olyan egyszerű, mint azt az utasítás sugallja.

Hogy lehet mégis élvezetes a helikopteres játék?

A válasz nagyon egyszerű: gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás.

Aki még nem próbálta az ilyen típusú játékokat, azoknak érdemesebb először az egyszerűbb játékokkal kezdeni. Ezek könnyedén megtalálhatóak az interneten, a legtöbb online helikopteres játék ilyen. A gyakorláshoz ideálisak, mert hatalmas a választék és változatos játékokat találunk, sok témában. Ezekkel el lehet sajátítani az alapokat, amire a későbbiek folyamán már lehet építeni. A megfelelő készségeket tudjuk elsajátítani amik szükségesek egy komolyabb helikopter szimulációs játékban.

A legkifinomultabb, high-tech helikopter játékokkal már nem tudunk ingyenesen játszani, ezeket be kell szerezni és telepíteni. A fáradságért kárpótlásul ezekben a játékokban már az igazihoz hasonlatos pilótafülkében találjuk magunkat, mindenféle veszélyes küldetésben vehetünk részt, vagy halált megvető versenyeken szerepelhetünk. Valósághű grafika, és a pilóta munkáját és a helikopter viselkedését az igazihoz hasonlatosan mutatja be. Az egyszerűbb játékokban elsajátított készségeket viszont most hasznosíthatjuk.

A helikopter szimulátorok közül, szerintem a legjobb a Helicopter Simulator: Search and Rescure. Ebben a játékban a mentőhelikopter személyzetének életébe kapunk bepillantást. Különböző helikoptereket vezethetünk és izgalmas küldetésekben vehetünk részt. A demo változatot ingyenesen le lehet tölteni, pl. innen.

Online játékokat a helikopteres játékok oldalon találhatóakból lehet válogatni. Itt többféle helikopter típust kipróbálhatunk ingyenesen

20131105-helikopter1.jpg

20131105-helikopter2.jpg

20131105-helikopter3.jpg

20131105-helikopter4.jpg

20131105-helikopter5.jpg

komment

Címkék: Online játék helikopter játék helikopter szimulátor

süti beállítások módosítása