Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Anno 1404: Venice

2015.04.24. 10:00 Játék50

1998-ban jelent meg az Anno 1602 című játék, a Max Design fejlesztésében. Akkor még senki sem gondolta volna, hogy mivé növi ki magát ez a játék.

Anno 1404: VeniceAz Anno 1404 2009-ben került a boltok polcaira, a sorozat legújabb darabjaként. Először erről írok röviden, hogy az Anno 1404: Venice érthető legyen. Ez a játék, alapvetően, egy kereskedelemre épülő, városépítő stratégiai játék, méghozzá 2009-ben, a legjobb. Ebben a városunk fejlesztésén és a pénzügyi egyensúlyának megteremtése mellett kezelni kell a felfedezéseket, a szövetséges államok igényeinek kielégítésére, vagy éppen a háborúkat. Azonban a játék fő mozgatórugója egyértelműen a kereskedelem, ami kizárólag hajókkal történik. Képesek vagyunk a a térképen látható végtelen vizeket bejárni, bárkivel tudunk beszélgetni és vásárolhatunk is tőle. A lényeg, hogy a kitűzött célunkat elérjük.
Rendkívül precízen be lehet állítani a kereskedési rendszert, valamint a pontos gazdasági menedzsment lehetővé teszi, hogy gyorsan megszeressük a játékot. Arról nem is beszélve, hogy a játék hangulata egyedülálló. A grafikára sem lehet panasza senkinek, sokszor animációs filmeket felidéző jelenetek tarkítják a játékot.
Nos ehhez a játékhoz érkezett meg az első kiegészítő a Venice.

A folytatást megtalálod a Stratégiai játékok oldalon és a link: strategiai.jatek50ingyenesen.hu/post/Anno-1404-Venice

komment

Címkék: stratégiai játék The Game Játékismertető Anno 1404: Venice Max Design városépítő stratégiai játék

süti beállítások módosítása