Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Forgalomirányítás a világűrben – Space Traffic Cheif

2014.10.28. 07:00 Játék50

Egy igazán izgalmas kis Flash játékot mutatok be ebben a rövid írásban. Egy űrállomás bejövő forgalmát kell irányítanunk. Az egér segítségével tudjuk megadni az űrhajók útvonalát, hogy merre haladjanak, és hogy hol kössenek ki. A teherszállítóknak az állomás tetején, míg a személyszállítóknak a gyűrű két oldalán található dokkba kell iránytani. Vannak taxik is közlekednek, ezeknek az állomás alján található a megállójuk. Amikor megfelelő a pálya és jó helyre küldjük a járműveket, akkor a vonal zöldre vált, ha piros, akkor ütköző pályára, vagy legalábbis nagyon közel kerülnek az űrhajók egymáshoz.

Az idő teltével, egyre több érkezik, ezáltal a feladatunk is fokozatosan lesz nehezebb. Aki sokáig szeretne játszani, annak oda kell figyelni, hogy ne legyen katasztrófa.

Szerintem izgalmas feladatot kapunk a játékban, ami tényleg leköti a játékos figyelmét. Az irányításhoz nem kell más, csak egy egér, amivel megrajzolhatjuk az űrjárművek útvonalát. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem csak lövöldözni szeret az űrben, hanem valódi kihívásokra vágyik.

A játékot, az Űrhajós játékok oldalunkon lehet megtalálni, az alábbi címen: Forgalomirányítás a világűrben – Space Traffic Cheif

Remélem jól szórakoztok, ha kipróbáljátok!

Találtam egy videót, ami bemutatja a játékot:

komment

Címkék: online játék flash játék ingyenes játék forgalomirányítás űrhajós játék forgalomirányítás a világűrben

süti beállítások módosítása