Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Szökés a 26. ketrecből (Escape from 26)

2014.05.22. 06:38 Játék50

escape-from-26.jpgKépzeljünk el egy olyan világot, ami tele van ketrecekkel és mindegyiken ott virít egy szám. Bár szép és varázslatos világnak tűnik, valójában rabszolgasors...

Akik készítették a ketrecek, csak ritkán lehet látni, de a kalitkák száma egyre csak nő.

A főhősünk, Lilly, egy szép napon arra ébred, hogy nem otthon van, hanem egy arany kalitkában, aminek a száma 26. A ketrecben egy ház és az udvara található.

A Bigloop stúdió által készített Escape from 26 nem csak egy gyönyörű mászkálós játék... Ez azon ritka játékok egyike, amiben a megfelelő mennyiségben találjuk meg a hátborzongató elemeket, egy szürrealista világban.

Az Escape from 26 meglepően magával ragadó élményt ad a játék idejére. Ez elsősorban a remek grafikának és a szép kivitelezésnek köszönhető. Ez a játék, talán az egyik legszebb menekülős – mászkálós játék, amit Flash-ben készítettek.

A játékkal az a maszkalos.jatek50ingyenesen.hu oldalon is lehet játszani. Ezen a linken elérhető: maszkalos.jatek50ingyenesen.hu/140418-escapefrom26

Egy kis videó, hogy lássuk is, hogy miről van szó:

komment

Címkék: online játék flash játék mászkálós játék menekülős játék Escape from 26 Szökés a 26. ketrecből

süti beállítások módosítása