Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Hamarosan itt a Titanfall!

2014.03.06. 07:00 Játék50

Az Electronits Arts gondozásában napokon belül, egész pontosan PC-re március 13-án, Xbox360-ra pedig március 28-án jelenik meg idehaza. Az Egyesült államokban kettő nappal korábban, vagyis jelentős különbség nincs a két dátum között.

Sokak szerint az Xbox verziója forradalmi lövöldözős játék lesz ami méltó ellenfele lesz a Call of Duty és a Battlefield játékoknak. Most a kiadó nyilvánosságra hozott egy több mint másfél perces előzetest a játékból, amit lejjebb meg lehet nézni.

Aki nem ismerné a játékot, annak egy rövid ismertető róla:

Egy új univerzumban találhatjuk magunkat a játékban, ahol a kicsi a naggyal, az élő a mesterségessel, az ember pedig a robotokkal harcol. A fejlesztők szerint megalkották a következő generációs multiplayer játékot a Tintanfall-lal.

Lehetőséget kapunk arra, hogy egy Titan fülkéjében, egy elit katona szemszögéből küzdjünk. A teljesen átalakították a csaták alapjait, ami lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt stratégiát váltsunk.

A Titanfall teljes mértékben a többjátékos módra épül, ez meghatározza a játékot. „Friss élményt nyújtva az intenzív küzdelmek, valamint a hősies pillanatok kombinációjával. Ez a két tulajdonság határozza meg a Titanfall jellegét.”

És akkor íme az előzetes:

Addig is néhány lövöldözős játék, igaz nem a Titanfall, de azért jókat lehet találni: lovoldozos.jatek50ingyenesen.hu

komment

Címkék: multiplayer játék lövöldözős játék titanfall

süti beállítások módosítása