Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Plüss játékvezérlők

2013.12.19. 07:00 Játék50

A gyerekek egyre ritkábban játszanak az igazi játékokkal, inkább a számítógép előtt ülve, vagy a mobiltelefonjukon játszanak.

pluss-jatekvezerlo-1.jpg

Éppen ezért az Egyesült Államokban egy cég kifejlesztett egy olyan eszközt, amit beépítettek különféle plüssfigurákba, és ezeken keresztül lehet a játékokat irányítani. Pl., ha repülős játékkal játszunk, akkor plüss repülőt fog meg a gyermek és azt mozgatva tudja a képernyőn lévő repülőgépet irányítani. A ZowPow által bevezetett forgalmazott játékvezérlők ezért egy teljesen új játékélményt nyújtanak a jól ismert játékoknak is. A vezérlő Bluetooth keresztül kommunikál.

Sajnos az eszköz csak mobiltelefonokra érhető el, és egyenlőre csak az iOS mobil játékokkal képes együttműködni, támogatja az iPhone 4S, iPad 3, iPod Touch 5, iPad minit. A gyártó tervezi, hogy a közeljövőben elérhető lesz az Androidos telefonokra is.

A készülék két darab AAA elemmel működik, amivel legalább 1 évig üzemkész.

Ezen kívül a telefont már csak a televízióra kell rákötni és már mehet is a játék. A játékokat az App Store-ból tudjuk letölteni, ennek a költsége 99 cent. A játékvezérlőt 25-30$ közötti árakon lehet beszerezni.

A gyártó, forgalmazó honlapja: zowpow.com

Ha így nem is, de a hagyományos módon, online játszható játékokat kínálunk minden korosztály számár, persze csak is ingyenesen. Nézze meg az oldalainkat, itt az Angry Birds játéktól a Zuhatag játékokig minden megtalálható. Mindenkit várunk!

komment

Címkék: játékvezérlő mobil játékok ZowPow

süti beállítások módosítása