Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Mi az Angry Birds játékok sikerének titka?

2013.12.07. 07:00 Játék50

Érdekes módon az Angry Birds játékok még most is hatalmas népszerűségnek örvendenek, a legnagyobb meglepetésemre. Az AB játékok egyszerűek, gyorsan végig lehet játszani őket.

A bejegyzés apropója, hogy a napokban indult el az új online játék oldalunk, ahol az Angry Birds játékokat gyűjtöttük össze, és már másnap hatalmas forgalmat bonyolított le. Itt nem a telefonos játékokról beszélek, hanem a PC-n játszható flash játékról.

angry-birds-1.jpg

Hogy mi a siker titka?

Azt már többen megírták, és kielemezték, hogy a telefonokon miért lett olyan népszerű. Ilyen, hogy lehet vele buszon és villamoson, rövid ideg is játszani, de ha van időnk, akkor akár órákig bele lehet merülni. Egyszerű az irányítás az érintőképernyőnek köszönhetően.

Ezek nagyrészt a PC verziónál is igazak. Ugyan úgy mint a Zuhatag játékoknál, igazából ezek a játékok nagyon is alkalmasak a gyors kikapcsolódásra. Viszonylag rövid idő alatt végig lehet játszani a játékot, de azért megfelelő kihívást találhatunk benne.

Talán a legmeglepőbb adat, legalábbis számomra, hogy nem csak a fiatalok körében, hanem a negyvenes korosztálynál is népszerű. Ez talán magyarázható azzal, hogy a PC hőskorára a 90-es évekre jellemző egyszerűség a játék fő erőssége?

Nem tudom a választ.

A kutatások szerint eltereli a figyelmet a napi gondokról és stressz oldó hatása van. Minden apró sikert hangos hurrá kísér, ez jó érzéssel tölti el a játékost.

Az Angry Birds játékokat eredetileg Apple iPhone készülékekre fejlesztették, de most már szinte minden platformon elérhető.

Összességében az Angry Birds játékok remek, valóban a mai igényeknek megfelelő grafikával rendelkeznek, egyszerű a játékmenet, így a kevésbé jártas játékosok is könnyen tudják használni. Egyedi stílus, és hangulat, ami a remek hanghatásoknak és a zenéjének köszönhető. Folyamatos fejlesztések, rengeteg játék létezik. Készült belőlük egy rövid rajzfilmsorozat. Minden epizód közel három perces (2:45). Sőt, nem rég látott napvilágot, hogy Clay Kaytis rendezésében 2016-ra tervezik az Angry Birds mozit is.

A flash játékokat az Angry Birds játékok oldalunkon lehet kipróbálni és a rajzfilmeket az Angry Birds rajzfilmek oldalon.

Jó szórakozást mindenkinek!

angry-birds-4.jpg

angry-birds-3.jpg

angry-birds-2.jpg

komment

Címkék: angry birds Angry Birds angry birds játékok angry birds flash angry birds rajzfilmek

süti beállítások módosítása