Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Autóversenyzős játékok - Az adrenalin bomba

2013.10.26. 08:00 Játék50

Ki ne szeretné hébe-hóba kipróbálni, hogy milyen is lehet egy versenyautóval száguldozni a pályán. Rengeteg versenyzős autós játékot lehet találni az interneten, amihez bárki hozzáférhet, mert csak egy internetkapcsolat kell.

Az autóversenyzős játékok az egyik legjobb terápia arra, hogy a napi stressztől megszabaduljunk. Egy gyors autó vezetése egy versenypályán, biztos, hogy megadja nekünk azt a szabadságot, ami kell. De a valóságban általában a városban vezetünk, ülünk a dugóban és idegeskedünk. Ezért csak álmodozni lehet arról, 200 km/h-val száguldozunk.

Az online autóversenyzős játékok lehetőséget biztosítanak arra, hogy élvezzük ezt a nagyon veszélyes sportot. Ha nem akarjuk az életünket kockáztatni, de úgy érezzük, hogy szükségünk van az adrenalinra, a nagy sebességre akkor mindenképpen az online játékok a legjobb választás.

Az igazi autóversenyzéshez rengeteg pénzre van szükség, mert az autó fenntartása nagyon sokba kerül. Arról nem is beszélve, hogy az ember nem az egyik napról a másikra lesz versenyző. Nagyon sok gyakorlatra és versenytapasztalatra van szükség. A versenyzés gyakorlat nélkül olyan, mintha egyenesen a sírba rohannánk.

De ezek a dolgok nem is fontosak, ha úgy dönt, hogy online szeretné élvezni a versenyzés örömét. A hatás majdhogynem ugyan az, de nem kockáztatjuk az életünket, és nem kell komoly összeget sem befektetni az autóba. Nincs szükség mindenféle tanfolyamra, és képzésre, azonnal versenyezhetünk. Nem feltétlen kell tudni autót vezetni, ezt megtanulhatjuk a játék közben is.

Az online világban nincs korhatár, mint a való világban, bárki lehet versenyző. Egyszerűen csak meg kell tanulni a játék irányítását és már indulhat is a menet. Vannak olyan játékok, amikor a hálózaton más emberekkel versenyezhetünk, de játszhatunk a számítógépünk ellen is.

A versenyzős játékokat főleg férfiak játsszák, de a nők körében is igen népszerűek ezek a játékok. 

Oldalunkon, az autós játékokon rengeteg autóversenyzős játékból válogathat és játszhat ingyenesen.


komment

Címkék: flash játék ingyenes játék autós játék autóversenyzős játékok Online játék akció játék

süti beállítások módosítása