Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Focis játékok online

2013.10.25. 08:00 Játék50

A foci valóban az egyik legnépszerűbb játék szerte a világon. Egyes országokban a meccs vasárnaponként nagyon fontos esemény, lehet, hogy van olyan fontos, mint a vallás.

A szeretnénk focizni, akkor létre kell hozni egy csapatot. Kell hozzá 11 ember, de kétszer. Szükség van mégy egy pályára is, ami pontosan 57.600 négyzetméter. Ezeken felül még szükséges egy labda, és bíró is. Ha mindez megvan, akkor elkezdhetünk végre focizni. Nem könnyű, ugye?

Van ennél egy sokkal egyszerűbb módja is a focizásnak, az online focis játékokkal. Első ránézésre bonyolultnak tűnik, pedig nem az.

Így tudunk focizni bármikor és bárhol. Nem szükséges hozzá több mint húsz játékos, stadion. Csak egy számítógép ami csatlakozik az internetre, és máris élvezhetjük ezt a nagyszerű játékot, akár útközben is. Nem kell hozzá ismerni a labdakezelési technikákat sem.

Nagy a választék az online focis játékokból az interneten. A Flash alapú játékokat a böngészőben játszhatjuk. Azonban meg kell említeni, hogy vannak olyan játékok is amelyeket le kell tölteni és telepíteni a számítógépre. Az biztos, hogy ezek segítségével egyedül is élvezhetjük a futbal izgalmát otthon a kényelmes szobánkban. Az biztos, hogy nem kapunk ugyan olyan fizikai terhelést, mintha szaladgálnánk a pályán, viszont az izgalom és az adrenalin meglehetősen hasonló.

Persze, az attól is függ, hogy milyen típusú játékkal játszunk. Sok a focis játék amit online lehet játszani, és sok olyan van, ahol csak egy feladatot kell végezni. Érdemes kipróbálni az összeset, hogy megtudjuk melyik a legszórakoztatóbb számunkra. Minden játékban más-más stratégia szükséges, egyedi szabályokat kell betartani. Néha ezeket szigorún be kell tartani, mint a valóságban, de akadnak olyanok is, ahol eltérések vannak a eredeti szabálytól.

Vannak olyan játékok, amiben a kapus szerepét vehetjük át, vagy az egész csapatot kell irányítani, vagy éppen dekázhatunk. Akad olyan is, ahol az egyesületet irányíthatjuk, mint menedzser.

A focis játékok oldalunkon a hagyományos focival játszhatunk itt nem szerepelnek olyan játékok, mint az amerikai foci.


komment

Címkék: ingyenes játék Online játék

süti beállítások módosítása