Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

SPORE™

2013.09.30. 07:00 Játék50

A SPORE™ ötlete Will Wright, a Sims megalkotója agyából pattant ki. A játék drámai ívű utazás az élet eredetétől és az evolúciótól a civilizáció kialakulásán át a világűr távoli térségeinek meghódításáig.

Egysejtű fázis
Az általad irányított organizmus más lények ellen küzdve, azokat felfalva nyeri el formáját és képességeit. Küzdelem a fennmaradásért mikroszkopikus szinten.

Lényfázis
Irány a szárazföld, ahol teremtményed fészkét elhagyva fejlődik és tanul. Fejlődni pedig csak úgy lehet, ha kockázatot vállalsz!

Törzsi fázis
Immár nem egyetlen lényt, hanem egy egész törzset irányítasz. Lásd el őket eszközökkel, irányítsd interakcióikat, miközben létüket mind magasabb szintre elmeled.

Civilizációs fázis
Amikor megszületik a városuk, lényeid keresni kezdik a kapcsolatot más kultúrákkal. Ezt megteheted a béke olajágát felmutatva, de csatakiáltást harsogva is. A cél a bolygó meghódítása.

Űrfázis
Eljött az idő, hogy ellátogass naprendszered más világaiba is. Létesíts kapcsolatot, gyarmatosíts vagy formálj át bolygókat, majd hatolj még messzebbre, más rendszerek felé! A küldetések struktúrája új célokat tűz ki eléd a galaxis feletti uralom elnyerése felé haladva.

MŰFAJ: Szimuláció, Rajzfilmes játék
PLATFORMOK: Mac, Mac letöltés, PC, PC letöltés
HIVATALOS HONLAP: www.spore.com/

komment

Címkék: szimuláció Spore rajzfilmes játék

süti beállítások módosítása