Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Battlefield 3: Back to Karkand

2013.09.19. 07:00 Játék50

Készülj, mert decemberben visszatérhetsz Karkandba a DICE stúdió pompás kritikákat kapott Battlefield 3 játékának első kiegészítő csomagjában, a Battlefield 3: Back to Karkand játékban. A Frostbite 2 motorerejét kihasználó Back to Karkand kiegészítő csomag a Battlefield 2 legkitűnőbb többszemélyes módú pályáiból újít fel négyet, sokkal fejlettebb pusztítási lehetőségekkel: ezek a Strike at Karkand, a Wake Island, a Gulf of Oman és Sharqi Peninsula. A Back to Karkand hű marad a Battlefield 3 rendkívüli intenzitású küzdelmeihez, mellyel a játék „a piac vizuálisan legrealisztikusabb lövöldözős játéka” címet érdemelte ki a New York Times hasábjain.
A Back to Karkand több mint pályacsomag: visszatér a Battlefield 2 legendás Conquest Assault játékmódja. Ez tulajdonképpen a közkedvelt Conquest mód egy kis csavarral – a Conquest Assault kezdetén az egyik csapat a pálya összes zászlóját birtokolja, az ellenfélnek pedig meg kell szereznie ezeket, hogy jegyeik le ne nullázódjanak.
A Back to Karkand három új járművet is tartalmaz (a STOVL sugárhajtású vadászgépet, a sivatagi buggyt és egy páncélozott csapatszállítót), tíz Battlefield 2 fegyvert, melyeket magaddal vihetsz az alapjátékba, öt új dögcédulát, öt új eredményt/trófeát, és további folyamatossági-játszhatósági szintet, hogy a játékosok megbízásokat teljesíthessenek, és díjakat szerezhessenek.
Megjelenése óta a Battlefield 3 többszemélyes játékmódja több mint 60 szakmai elismerést gyűjtött be, és lenyűgözte a világ minden tájáról való rajongókat igazán újszerű csapatközpontú többszemélyes módjával, melyet hatékony és ingyenes közösségi funkciók támogatnak a játék egyedi közösségi hálózata, a Battlelog segítségével.

NÉGY ÚJRAÁLMODOTT KLASSZIKUS BATTLEFIELD 2 PÁLYA – A Back to Karkand négyet tartalmaz kedvenc Battlefield 2 pályáink közül (Strike at Karkand, Gulf of Oman, Wake Island és Sharqi Peninsula), melyeket teljes mértékben újraálmodtak a Frostbite 2 motor képességeit kihasználva.


TOVÁBBFEJLESZTETT PUSZTÍTÁS – A Frostbite 2 egészen új szintre emeli az élethű pusztítást. A kiegészítő csomag továbbfejlesztett rombolási modellje lehetővé teszi, hogy egész pályákat változtass romhalmazzá. Bontsd le a fedezékeket pár sorozattal, lőj lyukakat a falba, rombold le a házak homlokzatát!


TOVÁBBI FEGYVEREK ÉS JÁRMŰVEK – A Battlefield „Kő-papír-olló” jellegű játékmenetét tíz új fegyverrel bővítheted, és ezeket ezután az alapjátékban is használhatod. Feltűnik három új jármű is, a STOVL sugárhajtású vadászgép, a sivatagi buggy és egy páncélozott csapatszállító.
EGYÉNI DÖGCÉDULÁK – A játékosok öt új dögcédulával fejezhetik ki egyéniségüket, ilyen például a lebukó delfin és az egyszemélyes hadsereg. A játékstílusunkhoz leginkább illő dizájnt választva parádézhatunk a harcmezőn.


FOKOZOTT FOLYAMATOSSÁG, HOSSZABB JÁTÉK – A vadonatúj megbízások bevezetésével a Back to Karkand az alapjáték élményein túl további folyamatosságot és izgalmakat kínál. Az elérhető jutalmak széles választékával a Battlefield 3 és a Back to Karkand további játéklehetőségeket kínál a játékosok számára.


HATÉKONY KÖZÖSSÉGI FUNKCIÓK A BATTLELOGBAN – A Battlelog hatékony új közösségi funkcióinak köszönhetően a játékosok immár sosem mennek egyedül csatába – szakaszt hozhatnak létre, kommunikálhatnak más játékosokkal, összehasonlíthatják tudásukat barátokkal és ellenségekkel. A Battlelog minden platformon ingyenes játék.

MŰFAJ: Akció, Lövöldözős
PLATFORMOK: PC, PC letöltés, Xbox 360, PlayStation 3
HIVATALOS HONLAP: www.battlefield.com/battlefield3/1/back-to-karkand

komment

Címkék: ingyenes játék akció játék lövöldözős játék Battelefield 3 Back to Karkland

süti beállítások módosítása