Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

The Sims 4

2013.09.16. 07:00 Játék50

Az augusztusban bejelentett The Sims 4-ben a fejlesztők ígérete szerint az érzelmek kapják majd a fő hangsúlyt. Összetört szívek, tomboló hormonok, elfojtott indulatok - ilyen lesz a The Sims 4. Leginkább a szappanoperák világához fog hasonlítani a játék, ha valóban úgy működik, ahogy azt beharangozták. Talán a valóságtól egy kicsit elrugaszkodva, a valós érzelmi hullámokat felnagyítva láthatjuk a Simjeink hétköznapjait (csak ne legyen olyan mint egy dél-amerikai sorozatban).

Grant Rodiek a következő képen magyarázza, hogy miért így valósították meg a negyedik részt:

„Sokat alakítgattuk az érzelmek koncepcióját, amíg idáig eljutottunk” – mondta Rodiek. „Három Sims játékkal a hátunk mögött már jó ideje benne vagyunk az iparban, és minden alkalommal végig kellett gondolnunk, hogy mivel tudjuk még érdekesebbé tenni a játékainkat. Most azért döntöttünk az érzelmekben rejlő lehetőségek mélyebb kiaknázása mellett, mert be kellett látnunk, hogy a korábbi részekben simjeink csak nagyon keskeny skálán mozogtak, tulajdonképpen csak a boldogságot és a szomorúságot ismerve.”

„Sok dolgot sikerült megvalósítanunk, de mostanáig nem tudtunk megbirkózni ezzel a problémával”– mondta az érzelmekkel kapcsolatban Rodiek. „A Smart Simmel való kísérletezések és próbálkozások azonban teljesen más szintre emelték a játékot, hirtelen életet lehelt bele, aminek köszönhetően teljesen természetesnek hatnak a benne tapasztalható szituációk.”

A kiszivárgott információk alapján érdekes dolgokat tapasztalhatunk, mint szerelmi háromszög, ahol mindenféle szerelmi praktikák előkerülnek a woodoo-babáig.

Az érzelmi reakciókat a környezet is kiválthatja, mint egy szomorkás kép a falon, őszi hangulat...

Kíváncsian várom, hogy az új játék valóban beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, vagy csak egy jól beharangozott, de semmi komoly újdonsággal bíró játékkal leszünk gazdagabbak(?).

1 komment

Címkék: új játék Sims 4

süti beállítások módosítása