Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Forza Rewards

2013.08.24. 12:13 Játék50

Az elmúlt héten jelentették be, hogy a „Forza Motorsport 5” még ebben az évben megjelenik!

Több ezer rajongó várja a megjelenését, hiszen két nagy újdonság lesz ebben az autós játékban: visszatér a Mazda Raceway Laguna Seca és a Spa-Francorchamps pálya.

A Spa-Francorchamps pálya biztosan minden Forza rajongónak a szívéhez szól. Ez a Belgiumi pálya az Ardennekben található, és olyan legendás kanyarok vannak rajta, mint a "La Source" és a "Eau Rouge". Lézerrel szkenelték be a pálya minden egyes részletét, ezért feledhetettlnné teszi mindenki számára.

Fejlesztettük és javítottuk a vezetés fizikáját. Ez volt a fő törekvés a Forza Motorsport legújabb kiadásában”, mondta a Forza Motorsport 5 kreatív igazgatója Dan Greenawalt. „Próbáljuk megvalósítani a vezetés tökéletes szimulációját, a digitális világban. Ugyanakkor törekvés az is, hogy az adott autó dinamikáját és tulajdonságait a lehető legtökéletesebben visszaadjuk.”

A Forza Motorsport játékhoz az Xbox One adja az alapot, mely hihetetlenül erős. Annak köszönhetően, hogy a Calspan céggel partnerségre léptünk, igazán élvonalbeli tudományos adatokhoz jutottunk hozzá. Ez lehetővé teszi, hogy megértsük a gumiabroncs fizikáját, a felfüggesztések geometriáját és az aerodinamikát.”

Ez azt jelenti, hogy új szintre emeli az összes autó kontrollját a játékban, és kihívást jelent minden egyes alkalommal, amikor leülünk játszani.

Néhány kép és videó előzetes a játékból:

Ha szereted a versenyzős autós játékokat, nézd meg az oldalunkat, ahol kedvedre válogathatsz az ingyenes játékokból.

 

komment

Címkék: autós játék új játék Forza Rewards

süti beállítások módosítása