Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Ben 10

2013.09.13. 07:00 Játék50

Főhősünk Ben Tennyson, aki egy tízéves fiú, és a nyári vakációján megtalálja az Omnitrixet amivel különböző idegen létformák alakját tudja felvenni. Ezáltal lesz Ben „hős” (Ben 10).


Az Omnitrix egy kivételes herkentyű, ami a tulajdonosa számára lehetővé teszi, hogy (kezdetben) 10 idegen karakterét magára öltse. Az Omnitrix képes anyagmintákat is gyűjteni, ha valami megérinti, ezáltal az átalakulás nagyon sok variációja áll elő. Kezdetben, amíg az Omnitrix használója gyakorlatlan, csak rövid ideig tud az idegen testben megmaradni, mert az óra lemerül. Elég szeszélyes gépezet, nem mindig azt az alakot kapja Ben, amit szeretne. Később a sok gyakorlással el tudja sajátítani az Omnitrix használatát és képes a gondolat arévén is irányítani az átalakulását, valamint addig marad az idegen testben, ameddig szeretne. Ez hatékonyabbá teszi a harcot.

Ben ellenségei: Vilgax, Kevin 11, Six-Six, Kraab, Dr. Animo, Dr. Victor, Hex, Bűbájontó, Enoch, Vulcanus, Jonah Melville, Cirkuszi gnómok, Örök Király, Rojo/JoeySzellem, Negatív 10, Bogarak ura, Benmúmia, Benfarkas.

Első 10 alapidegen: Vadorzó - Wildmutt (Vadkorcs), Csupakéz - Fourarms (Négykéz), Ragacska - Grey Matter (Szürkeállomány), Villámmanó - XLR8 , Meti - Upgrade (Felfejleszteni), Gyémántfej - Diamondhead, Penge - Ripjaws (Éles állkapocs), Reppencs - Stinkfly (Büdöslégy), Szellem - Ghostfreak (Szellem furcsaság), Lánglovag - Heatblast (Hőrobbanás).

Megszerzett idegenek: Ágyúgolyó - Cannonbolt (Ágyúvillám), Venyige - Wildvine (Vadszőlő), Benfarkas – Benwolf, Benmúmia – Benmummy, Benviktor - Ben Victor, Böffencs - Upchuck (Felöklendezni), Dettó - Ditto, Gülüszem - Eye Guy, Óriás - Way big (Jó nagy), Megawatt – Buzzshock, Köpködő – Spitter, Articguana - Articguana

A rajzfilmsorozat a mai napig igen népszerű a gyerekek között, több tv csatornán is lehet nézni. A főszereplővel, Ben 10 néven több tucat játék, köztük szép számmal flash is készült.

komment

Címkék: ingyenes játék Online játék Ben 10 akció játék

süti beállítások módosítása