Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

2 - Goodgame Empire – 14 tipp

2013.08.27. 08:55 Játék50

Ebben a bejegyzésben 14 tippet adok, hogy a kezdeti buktatókon átsegítsem azt, aki most szeretne elkezdeni játszani a GoodGame Empire játékával.

1. Érvényes e-mail címet adjál meg az elején

A játék kezdetén ezt 300 rubinnal hálálják meg. Az egyetlen módja, hogy ezt megkapd, hogy érvényes e-mail címet adjunk meg.

2. Ne támad meg a közelben lévő játékosokat,

legalábbis addig, míg a védelmi mód el nem halványul. Ez hét napig lesz így, ezt érdemes kihasználni arra, hogy megerősödjön a vár és a hadsereg. Lesz még idő bőven rá, hogy támadásokat intézzünk.

A védelmi mód lehetővé teszi, hogy háborítatlanul fejlesszük a várunkat, nem kell aggódni, hogy magasabb szintű játékosok támadnak meg, még mielőtt kész nincs a védelmi rendszerünk. Ha nem egészen világos, hogy hogyan lehet fejleszteni a várat, a következő bejegyzésben bővebben részletezem.

3. Ne pazaroljuk el a rubinokat a játék elején,

az első alaklom akkor jön el, amikor pékséget kell megépíteni. Az élelmiszer az egyik legértékesebb ebben a játékban, minél többet tudunk előállítani, annál nagyobb hadsereget tudunk toborozni. Egy pékséggel az élelmiszer fogyasztást tudjuk csökkenteni, tehát azonos hatása van, mint a termelésnek.

4. Ne rohanjunk át a szinteken!

Rá kell szánni az időt, hogy a vár megfelelően kibontakozzon, ez előfeltétele a sikeres játékmenetnek.

5. A hetedik szinten létre kell hozni három tavernát.

Mivel ez egy háborús játék az információk kulcsfontosságúak, hogy felkészülhessünk a támadásokra. Három taverna engedélyezett, ezért javaslom, hogy hozzuk létre őket a lehető leghamarabb.

6. Mindig támadni kell valamit.

Amíg még újoncok vagyunk a játékban, addig a rabló bárók kastélyai lesznek a fő jövedelem források. Még ha csak kevés támadó egységünk is van, minden -féle képen küldjük őket 1-5 szinten, a világtérképen.

7. Mindig küldjünk kémeket a támadás előtt a kiszemelt várba.

Ez azért fontos, mert egy kastély nézhet ki úgy is, mintha elhagyatott lenne, aztán a támadás során ér minket a nagy meglepetés.

8. Midig készítsük el a legjobb támadó és védekező egységeket, amit elérhetünk.

Bár több egységből állíthatjuk össze a hadseregünket, igyekezzünk mindig a legerősebbeket csatarendbe állítani. Erről bővebben a Goodgame Empire stratégiai útmutatóban írok majd.

9. Támadjuk a rabló bárók kastélyát

az első három szinten ez létfontosságú, hiszen innen lesznek a rubintok.

10. Ha megjelenik egy előőrs, a főkastély romjainál

Nem kell aggódni, még ha az előőrs jól is néz ki.

11. Keresd a 8:2 élelmiszer előőrst,

mivel ezek a legjobbak, hogy fenntartsanak egy hadsereget. Ez egy háborús játék, és minél több katonát vagy képes eltartani, annál sikeresebb lehetünk.

12. Meg kell tervezni a támadó egységek mozgását, ha offline vagyunk.

Ha offline megy a játék egy darabig, akkor a külső katonáinkat rendeljük vissza a várunkba. Abban az esetben, ha megtámadnának, amíg offline vagyunk, így a saját területünk legalább biztonságban lesz. Inkább veszítsünk el néhány rabló báró várat, mint egy meglepetésszerű támadásban az egész seregünket.

13. Építsünk őrházakat!

Az őrházak létrehozása elegendő a kémek ellen. Az ellenség hajlamosabb támadni abban az esetben, ha van információja rólunk.

14. Amikor támadunk, használjuk az eszközöket.

Minden támadásnál kell használni az eszközöket. Legalább annyit, hogy a megszüntesse a védők védelmi bónuszát. Érdemes 2-3 hullámban küldeni, a kémünk jelentése alapján.

Ha szeretnéd kipróbálni magad a hatalomért folyó harcban a középkorban, akkor próbáld ki a GoodGame Empire játékot az oldalunkon!

A következő bejegyzés a útmutató az 1-9 szintekhez lesz...

komment

Címkék: ingyenes játék Online játék Stratégiai játék GoodGame Empire

süti beállítások módosítása