Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Shards of War – Egy új játék a Bigpoint-tól

2014.10.04. 08:00 Játék50

1.jpg

Szereted a MOBA játékokat? És a jó lövöldözősöket?

Akinek a válasza igen, azok nemsokára örülhetnek, hiszen hamarosan indul a Bigpoint új játéka, a Shards of War.

A történet a távoli jövőbe kalauzol el bennünket, abba az időszakba, amikor az emberiség felfedezi, hogy a Föld nem csak egy példányban létezik. Rájönnek, hogy több párhuzamos dimenzió létezik és képesek ezek között átjárókat teremteni. A dimenzió kapuk megnyílásával nem várt felfordulás következik be. Ismeretlen nagyhatalmak kötnek szövetségeket, harcolnak egymás mellett a háborúkban. Lélegzetelállító akciókban lehet része a játékosoknak.

A Shards of War világában már nem szablyákkal vívják a háborúkat, hanem számunkra ismeretlen, csúcstechnológiás fegyverekkel. Itt nincsenek varázslatok és semmiféle misztikum, csak lézer, robbanóanyag. A WASD kontroller rendszernek és a húsz perces csatáknak köszönhetően, sokkal több izgalomban lehet részünk.

Ahhoz, hogy megfelelő legyen a háttéripar a háborúkhoz, nyersanyagokat kell gyűjteni. A csatákat eldöntő fegyvereket, nekünk kell fejleszteni és tuningolni. Egyéni stratégiákat kell kidolgozni.

Az ismertető szerint egy igazán izgalmas játékról lehet szó, amire jelenleg az előjelentkezés van folyamatban.

Amint elindul a játék és lehet rá regisztrálni szabadon, arról is hírt adunk a blogon.

2.jpg

komment

Címkék: online játék böngészős játék bigpoint shards of war moba játék játék előzetes

süti beállítások módosítása