Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

SimCity 4 - nagy fejlesztések

2014.01.31. 07:00 Játék50

Mint arról tavaly az év vége felé hírt adtak a hivatalos honlapon, a SimCity 4 játékhoz fejlesztéseket eszközöltek a fejlesztők.

A legnagyobb probléma a szervereknél jelentkezett, amik nem voltak túlságosan stabilak. Növelték a gépek teljesítményét és a megbízhatóságát, ennek köszönhetően már nincsenek kiesések. A szerver problémák megoldását követően a szimuláció fejlesztése és az élmény fokozása volt a kitűzött cél. Eddig nyolc frissítés látott napvilágot, melyben pl. megoldották a közlekedésnél fellépő problémákat. Az ígéretük szerint folytatják az elkezdett munkát. A javításokon kívül egyéb ingyenes tartalom is került a játékba, amik remek szórakozást nyújtanak a játékosoknak.

simcity4-8.jpg

Az újítások között szerepel az utak megemelésére szolgáló eszköz, amit szerintem érdemes kipróbálni. Ennek segítségével lehet hidat, alagutat és felüljárókat építeni. Az új eszközökön kívül új tartalom is jelent meg, mint a Roman Luck kaszinó, 24 -féle hotel, imaházak és 6 új régió.

Hamarosan megjelenik a SimCity A Jövő városai kiegészítő. A játékban olyan kihívásokkal találkozhatunk, ami egy igazi polgármester életéből nem hiányozhat. A tömegközlekedés fejlesztése, az iskolák színvonalának növelése, vagy a bűnözés megfékezése, mind a polgármester gondjait szaporítja. Az új kiegészítőben ezeket a problémákat oldhatjuk meg új, a jövő technológiáján alapuló megoldásokkal.

Építhetünk hatalmas tornyokat, amik a felhők fölé nyúlhatnak, új szakosodási lehetőségekkel bővül a kör, és egy robot katasztrófának is a részesei lehetünk.

Mindent egybevetve remélhetőleg eljutunk odáig, hogy egy igazán élvezhető és fantasztikus játékunk legyen, amivel a barátainkkal is tudunk játszani.

Néhány kép a játékból:

 Nincs meg a játék? Akkor játssz online stratégiai játékot: strategiai.jatek50ingyenesen.hu

komment

Címkék: játék stratégiai játék SimCity 4 városépítő játék

süti beállítások módosítása