Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Kétéltű géppisztoly

2013.11.30. 08:00 Játék50

keteltu-fegyver1.jpgBárki, aki már játszott lövöldözős játékkal, az már tapasztalhatta, hogy a vízalatti harcban használt fegyverek nem igazán tartoznak a high-tech kategóriába. A lövedékek hatásfokát jelentősen csökkenti, hogy a levegőnél jóval sűrűbb közegben a víz alatt akarjuk használni. Éppen ezért, a tenger alatt elsősorban szigonyt, vagy kést részesítik előnyben.

Egy orosz cég tervezett egy merőben új kétéltű karabélyt, az úgynevezett ADS puskát. Ez nem csak a víz alatt működő fegyver, hanem az előnyei leginkább ott érvényesülnek. Az ADS percenként 800 lövésre képes, és fel van szerelve egy gránátvetővel is.

A kétéltű lőfegyverek meglehetősen régóta kutatják. Az oroszok előző víz alatti fegyvere az APS puska volt, ami sokkal primitívebb mint a mostani, sokkal kisebb a hatótávja és a tűzgyorsasága. Az APS puskák esetében feláldozták a szárazföldi funkciókat, hogy a víz alatt hatékonyan tudjon működni.

Igaz vannak más, kevésbé méretes megoldások is, azok számára, akik a búvárkodás közben is védeni szeretnék magukat. A kétéltű pisztolyok már az 1970-es évektől léteznek, igaz rendkívül korlátozott számban.

Aki szeret lövöldözni víz alatt és víz felett egyaránt, az látogassa meg a lövöldözős játékok oldalunkat. Itt több tucat izgalmas szórakoztató lövöldözős játék várja a játékosokat.

keteltu-fegyver2.jpg

keteltu-fegyver3.jpg

Forrás: discovery.com

komment

Címkék: gépfegyver víz alatti gépfegyver kétéltű fegyver vízalatti lövöldözés

süti beállítások módosítása