Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Kamionos játékok

2013.11.07. 08:00 Játék50

A kamionos játékok minden korosztály számára szórakoztató lehet, ha szeretik az ilyen fajta kihívásokat. Ezeknek a flash játékoknak a célja, hogy szórakozzanak a felhasználók. A hatalmas autókban sok embert lenyűgöznek a lóerők, a nagy kerekek. Szerencsére már rengeteg játékot találunk a témában az interneten, nem feltétlen kell megvásárolni. Ezeken a honlapokon nagy gyűjtemények vannak és a legújabb kamionos játékok is megtalálhatóak rajtuk. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál a kedvére való játékot.

A mi oldalunkról szeretnék most egy kamionos játékot a figyelmükbe ajánlani.

A játék címe: 18 Wheels Driver

Ez mindent elárul magáról. Egy 18 kerekű kamiont vezethetünk a játékban, és az a célja, hogy megszerezzük a vezetői engedélyt kamionra. Az elején kedvenc színünkre lehet festeni az autót és az utánfutót. Ezután indul a játék. Ahogy haladunk előre a pályákon, az elvégzendő feladat egyre nehezebb lesz. Parkolókba kell beállnunk, először utánfutó nélkül, majd azzal. Vigyázni kell a kamion épségére és persze a környező autókra is. A játékban felülről látjuk a történéseket.

Remekül kidolgozott a grafika és jó irányíthatóság jellemzi. Szerintem a maga kategóriájában a legjobbak között van ez a játék. Ezt tanúsítja az is, hogy ez az egyik legkedveltebb az oldalon. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Mint a fentiekből kiderül nem minden esetben a szállításon van a hangsúly, még ha kamionos játékkal is játszunk. Persze bőven van olyan is, amikor a városban, vagy akár városok közötti fuvarozás a feladatunk.

Egyszóval, aki nem öt percet szeretne a számítógépe előtt eltölteni, de mégsem szeretne napokig ugyan azzal a játékkal játszani, azoknak remek választás az online kamionos játék.

Aki mégis ragaszkodik, hogy a nagyobb szabású játékokhoz, azoknak a 18 Wheels of Steel: American Long Hau című játékot ajánlom.

Ez már a sorozat hatodik része, ami annak a jele, hogy közkedvelt. Ezt már nevezhetjük akár kamionszimulátornak is, amiben jó néhány küldetést teljesíthetünk, mint fuvarozók az országutat róva. Ebben is szép grafika és valós fizikai szimulációk találhatóak. A játék letölthető ingyenesen innen.

20131107-kamion1.jpg

20131107-kamion2.jpg

20131107-kamion3.jpg

20131107-kamion4.jpg

20131107-kamion5.jpg

komment

Címkék: online játék ingyenes játék kamionos játék 18 kerekű játékok

süti beállítások módosítása