Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Tippek, hogyan játszunk a repülős játékokkal

2013.11.02. 08:00 Játék50

Örülök, hogy felkereste a blogomat és hajlandó egy kis tanulásra, hogy hogyan is kell játszani a repülős játékokkal. Az itt leírtak igazak az online játékokra, de hatványozottabban a megvásárolt, vagy letöltött nagyobb tudású játékokra is. Az tény, hogy sokan nem tudják élvezni az ilyen játékokat, mert az átlagosnál több gondolkodást és figyelmet igényel, itt nem csak szaladgálni és véletlenszerűen lövöldözni kell. Azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki a repülős játékokból, egy kis időt kell szánni arra, hogy megismerjük, hogyan kell hatékonyan játszani ezeket a játékokat.

Kétségtelen az a tény, hogy el kell tölteni egy kis időt a játékkal, hogy megismerhessük a különféle ellenőrzési lehetőségeket, hozzászokjunk a billentyűzet használatához. Amikor már eljutunk odáig, hogy a vezérlés már nem okoz problémát, nem kell keresgélni a megfelelő gombokat, akkor érdemes az adott eszközökre koncentrálni. Ez a fajta inkrementális tanulás rendkívül hatékony, amikor repülőgépes játékokat tanulunk meg használni, mert rengeteg adatot kell feldolgozni a repülés közben. Amikor az egyes eszközöket apránként tanuljuk meg használni, sokkal nagyobb az esélye, hogy megértsük a működését, hogy mi történik.

Azt mondják, hogy a gyakorlat teszi a mestert, jelen esetünkben a jó pilótát. Legyünk türelmesek magunkkal. Lassan kell hozzászokni a az eszközök használatához, és magabiztossá kell válni a repülés tekintetében. Ezért kell gyakorolni, amennyit csak lehetséges. Nem kell félni a hibáktól. Így lehet elsajátítani az online repülés tudományát.

Az is fontos, ha igazán élvezni szeretnénk az ilyen játékokat, meg kell érteni a működését. Amikor repülős játékkal játszunk mi vagyunk a pilóták. Mi választhatjuk ki, hogy milyen típusú géppel szeretnénk repülni. Ez lehet sugárhajtású vadászgép, egy utasszállító repülőgép, vagy régi kétfedeles repülő. Mielőtt elkezdünk repülni megkapjuk az eligazítást, hogy miről szól a küldetés. Mindegyikben más-más feladatot kell teljesíteni, másféle tapasztalatot igényelnek. Van amikor egy akadálypályán kell végigrepülni, de ellenséges gépeket is pusztíthatunk, vagy a bázist kell megvédeni.

Érdemes videókat is megnézni arról, hogy az igazi pilóták mit csinálnak, hogyan is viselkednek az adott szituációkban. Aki ezeket a tanácsokat betartja, sokkal gyorsabban megtanulhatja a repülős játékokat úgy játszani, hogy azokat valóban élvezze is.

20131102-repulos1.jpg

20131102-repulos2.jpg

20131102-repulos3.jpg

20131102-repulos4.jpg

20131102-repulos5.jpg

komment

Címkék: flash játék ingyenes játék repülős játék Online játék akció játék

süti beállítások módosítása