Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Destiny

2013.09.11. 07:00 Játék50

Előre láthatólag 2014-ben jelenik meg, az ígéretek szerint egy alapjaiban új játék lesz.

Ebben valóban számítanak a döntéseink, azok hatással lesznek a játék további menetére. Nem egy előre megírt forgatókönyv szerint zajlanak az események, azokat a játékos cselekedetei határozzák meg.

Egy varázslatokkal teli világ, amelyből a titkok sem hiányozhatnak. A sci-fi és fantasy elemek keveredése garantálják az egyediséget, ami a megteremtett világot és a karaktereket jellemzi.

David Gauge elmondta, hogy a játék karakterei sokkal inkább lovagok, mintsem katonák, akik személyes okokból indulnak neki a nagyvilágnak, hogy megfejtsék a jobb időket is megélt naprendszer titkait, illetve hogy megkaparintsák a távoli Aranykor kincseit. Egy olyan történettel találja szembe magát, aminek központjában a megváltás áll. A játékosok a múlt szilánkjait összerakva próbálják kideríteni, mi történt, hogy biztosítsák saját jövőjüket.

A fő feladatunk, hogy a megfelelő Guardian kaszt kiválasztása lesz. Itt válogathatunk a Titan kaszt, vagy a Hunter kaszt, esetleg a Warlockok közül. Minden kasztnak megvan a maga jellemző tulajdonsága, ami meghatározza, hogy miként tud harcolni, de azt is, hogy milyen küldetést kell teljesíteni.

A fegyverek megszerzése nem túl egyszerű feladat, mert veszélyes küldetések árán tudunk hozzájutni. A fegyvereinket a saját elképzeléseink és a feladathoz igazítva alakíthatjuk át.

Mivel a játékban a döntéseink határozzák meg a jövőbeni eseményeket, ezért a fejlesztők szerint garantált a játék hosszú és tartalmas életciklusa.

„A célunk az volt, hogy egy olyan világot teremtsünk, amit érdemes időről-időre meglátogatni” – Mondta Gauge. Szerinte csak rajtunk múlik, hogy miképpen tapasztaljuk meg ezt a világot. Tőlünk függ, hogy merre megyünk, miben veszünk részt, kinek a dolgaiba avatkozunk bele. Számolni kell azzal, hogy ez egy szociális hálókra épülő világban történik, ahol jó eséllyel más szereplőkkel is találkozhatunk.

Gauge végül azt is elárulta, hogy a fejlesztéshez egy új, kifejezetten a Destiny-hez készített tool builtet használnak, aminek segítségével minden gépen maximális felhasználói élményt nyújt majd a játék.

A Destiny valamikor 2014-ben érkezik PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One konzolokra.

komment

Címkék: új játék akció játék Destiny

süti beállítások módosítása